Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
Kérdések a termék aktiválással kapcsolatban PDF Nyomtatás E-mail

K: Mi is pontosan a termék aktiválás?
V: Mielőtt játszanál a "Two Worlds" játékkal, meg kell adnod egy érvényes szériaszámot, amikor elindítod a játékot. Ezt a csomagban találod meg, közvetlenül a telepítő DVD alatt. Ez a szériaszám és a számítógépedről készített hardvertérkép együtt kiad egy 16-jegyű aktiváló számot, amely továbbításra kerül az aktiváló szerverre az Interneten, vagy telefonon keresztül. A szerver visszaigazolja ezt a számot és aktiválja a "Two Worlds" játékot.

K: Miért aktiváljam a terméket?
V: A Termék aktiválás egyfajta másolás védelem, amely véleményünk szerint, semmiféle problémát nem okozhat. Nem kell betenned, vagy bent tartanod az eredeti DVD-t a meghajtóban, és nem merülhet fel adatlemez olvasási probléma. Az eredeti DVD-ről még biztonsági másolat is készíthető.

K: Kell nekem regisztrálni?
V: Nem. A regisztráció csak akkor szükséges, ha több, mint 3 PC rendszerre aktiváltad a játékot.

K: Milyen előnyöm származik abból, ha regisztrálom a "Two Worlds" játékomat?
V: Köszönetképpen egy kódot küldünk vissza e-mailben, mely egy sajátos tárgy kódját tartalmazza. Ezen felül e-mailben értesítünk a frissítésekről.

K: Eladhatom, vagy megvehetem a "Two Worlds" játékot használt állapotban?
V: Igen. Ha a használt játékot már túl sokszor aktiválták, felhívhatod az aktiválási forróvonalat, beszélhetsz egy kollégánkkal, aki ezután aktiválja a játékodat.

K: Néhány év múlva a Two Worlds támogatása esetleg megszűnhet - ez lehetetlenné teszi az aktiválást - szóval hogyan fogok akkor játszani a játékkal?
V: Ha néhány év múlva az aktiválás technikai szempontból (vagy bármilyen más okból kifolyólag) nem lesz lehetséges, egy patch-et készítünk majd nektek - ha egyáltalán eljön az az idő!

K: Milyen adatok kerülnek továbbításra a PC-mről az aktiválás folyamán?
V: Csak egy 16-jegyű aktiváló szám kerül továbbításra - és egy 16-jegyű aktiváló kódot küld vissza a PC-re. Ez a szám tartalmazza a szériaszám részeit. Személyes adat nem kerül továbbításra; hacsak nem döntesz úgy, hogy regisztrálsz.

K: A "Two Worlds" bérelhető videotékákból?
V: Nem. Az eladásra szánt játékaink kölcsönzése alapvetően nem engedélyezett.

K: Milyen gyakran aktiválhatom (vagy kell aktiválnom) egy játékot különböző számítógépeken (pl. notebook, asztali PC)?
V: Hardver változtatás nélkül ahányszor csak akarsz. Hardver változás esetén - háromszor online, vagy telefonon regisztrálás nélkül. A negyedik alkalom után regisztrálnod kell. További aktiváláshoz, amely alapvetően lehetséges - személyesen kapcsolatba kell lépned a ZUXXEZ-zel. Ha ugyanaz a felhasználó vagy a használt játék vevője, egy aktiváló kódot adnak ki.

K: Mi történik, ha el akarom adni a játékot? Ugyanezt a játékot regisztrálhatja a vevő, vagy ismét aktiválnia kell?
V: Igen. Ha négy hardver változás történt, az új ügyfélnek fel kell hívnia a Forróvonalat és értesítenie kell a kollégáinkat, hogy ő használtan vette ezt a játékot. Az előző aktiválás ekkor visszavonásra kerül és a termék újra aktiválható lesz. Ebben az esetben érdemes megtartani a fizetési visszaigazolást.

K: A játékot minden alkalommal újra kell aktiválni, az újratelepítés után, vagy valahova beírhatom a kódot, amit kaptam a visszaigazoló levélben?
V: Annyiszor aktiválhatod a játékot, ahányszor csak akarod, feltéve, hogy nem történt változás a hardver konfigurációban. Tehát ha nem történt változtatás, válaszd ki a "Telefonos aktiválás"-t - de ne kezdeményezz hívást - csak írd be a kódot, amit korábban kaptál.

K: Milyen gyakran aktiválhatom a "Two Worlds"-öt egy nap alatt?
V: Ahányszor csak akarod - feltéve, hogy a hardver időközben nem módosul.

K: Gyakran újratelepítem az operációs rendszeremet. Minden alkalommal újra kell aktiválnom?
V: Igen, minden új telepítés után újra kell aktiválni a játékot - azonban a régi kód is tökéletesen működik - de csak akkor, ha a hardvert nem változtattad meg - és természetesen minden alkalommal egyszerűen Interneten keresztül is aktiválhatod. Ez sokkal egyszerűbb, mint kikeresni a kódot és lelkiismeretesen begépelgetni.

K: Telefonos aktiválás közben meg kell adnom személyes adatokat - és ha igen, miket?
V: Nem. Csak akkor kell regisztrálnod, ha már három hardver módosítás történt (ami érvényteleníti az aktiválást).

K: Multiplayer módban minden játékosnak szüksége van egy saját kóddal rendelkező játékra?
V: Igen. Minden MP módban játszott játéknak rendelkeznie kell saját szériaszámmal.

K: Mi történik, ha kölcsönadom a játékomat egy barátomnak és ő aktiválja a gépén?
V: Akkor az aktív változat a barátod PC-jén lesz. Ha később a játékot újra akarod aktiválni a saját PC-den, csak hívj fel minket és add elő a helyzetet.

K: Telepíthetem és aktiválhatom a "Two Worlds"-öt a notebookomra is?
V: Amíg a két játékot nem használod egyszerre, nem ágállunk ellene.

K: Készíthetek egy biztonsági másolatot a "Two Worlds" játékról?
V: Igen. Ha nem adod oda minden barátodnak és rokonodnak - miért ne? - de csak ez lehet - egy biztonsági másolat, csak sürgősségi esetekre!


Forrás: www.2-worlds.com

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information