Sauwok-sziget PDF Nyomtatás E-mail

Sauwok-sziget


Vakvezető sakál - Varn Guide

Küldetést adja: Gayar Orkso

Gayar Orkso egy halmozottan fogyatékos olorum: néma és majdnem teljesen vak. Akkor találkozhatunk vele, amikor Maren útmutatása nyomán lekeveredünk Sauwok szigetére, és Tornak sámánt keresve elindulunk a szigetet átszelő úton. Valósággal belebotlunk Gayar Orkso piciny táborába, ahol immár egyedül tengeti napjait. A táborhelyen körülnézve láthatjuk, hogy egy sakál ténfereg a sátor környékén, de nem bánt, úgyhogy hagyjuk mi is békén őt. Beszéljünk az olorummal. Beszélni ugyan nem tud, de átad egy üzenetet. Mivel nem szeretné, ha idegenek megtámadnák, vagy meglopnák, beszerzett magának egy sakált - jobb híján, mert kutyát nem talált -, de ez olyan ostoba, hogy képtelen megtanítani őt rendesen viselkedni. Ha vállaljuk a betanítást, kapunk tőle három darab friss combot, amit jutalomfalatnak használhatunk fel. Veselkedjünk neki.
Először is meg kell fenyítenünk a buta állatott eddigi viselkedése miatt. Aztán tanítsuk meg leülni az eb-sakált, ehhez erélyesen rászólunk. Várjuk meg, míg leül. Ezután adjuk ki neki a "hozd vissza" parancsot, mire a sakál elszalad a tábor másik felében lévő hosszú botért, idehozza és leteszi elénk. Vegyük fel, jutalmazzuk meg a sakált.
Most bonyolultabb feladatok következnek... a sakál levizeli Orkso sátrát. Amikor legközelebb megint oda akar menni, szóljunk rá, küldjük el egy fa tövébe. Viszonylag gyorsan kapcsol és átvonul az egyik fához. Jutalmazzuk meg. Végül már csak egy dolgot kell megtanítanunk neki: a nagydolgát is ott végezze, majd ássa el. Mikor a sakál nekiáll gödröt ásni (ásóval!!! :-) ), várjunk egy kicsit, míg befejezi. Dicsérjük meg, adjuk oda az utolsó combot is, majd beszéljünk újra Gayar Orksoval.
Az olorum hálás nekünk, amiért megkönnyítettük öreg napjait és kiképeztük neki a sakált. Hálalevelében megengedi, hogy magunkhoz vegyünk mindent, amit a sakál összehordott innen-onnan. Menjünk a kutyaházhoz és pakoljuk ki.


"Ragyogás" világítótorony - Lighthouse "Blaze"

Küldetést adja: megérkezés a toronyba

Amint a "Láng" világítótorony tetején lévő teleportot újra használva megérkezünk ide, megkapjuk ezt a küldetést is. (Ha itt megint használjuk a teleportot, visszavisz minket a "Fáklya" toronyba, és onnan ide visszajönni a "Láng" torony érintésével lehet.) Sétáljunk le a torony aljába. Ezúttal nem kell katakombákba óvakodnunk, hanem ahogy leérünk a földszintre, és kilépünk a kapun, egy átvezető videóban végigkövethetjük az alant húzódó ösvényt, s annak végégen az olorum tábort és a Világítótorony őrének holttestét egy ketrecben.
Induljunk el lefelé az úton. Küzdjünk meg minden ellenünk forduló olorummal, s amikor minden elcsendesül, nyugodtan beléphetünk a ketrecbe, hogy átkutassuk a holttestet. Ezúttal nem fog feltámadni. :-)

Tipp: a "Fáklya" világítótorony őrétől elvett csizmával felugorhatunk az északi sátor felett magasan elrejtett ládához, hogy azt is kipakoljuk.

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information