Idézet: Berencsit:én csak a honlappal kapcsolatban szolnék. nem lehetne, hogy a fórumban a friss hozzászólások legynek elől? utálok lapozgatni. :D nameg elősször nem is vettem észre hogy kell... xD
De, lehetne. Csak ahhoz bele kell nyúlni a php fájlba - és persze előbb meg kell találnom, hogy melyikbe.
De felírom a listámra, mert elég sok dolgot kell módosítani még itt, hogy normálisan nézzen ki és rendesen működjön.
am egyre jobb az oldal, és jól is haladsz ahhoz képest, hogy egyedül csinálod. ;)
Köszönöm. Nagyon igyekszem sokat finomítani rajta, de sokat kell(ett) próbálgatni, mire egy-egy modul igazán bejön...
Mivel ez a felhasználói felület kb. olyan, hogy kapsz egy nagyjából elkészült ruhát, de azt még a te alkatodra kell szabni és utána még be kell szerezni hozzá a különböző kisebb-nagyobb díszeket (érts mint pl. gombok, zsebek, mert ebben még ilyen sincs).
De ez az oldal a szívem csücske, és a lehető legtöbbet akarom kihozni belőle...
Idézet: Ardea:De ez az oldal a szívem csücske, és a lehető legtöbbet akarom kihozni belőle...
mint én, a régi simsonombol.. xD
Szerintem is egyre szebb és szebb (jobb és jobb) lesz. S ha már lehet kívánni: "Hallgasd!" helyén valami ami "Zene doboz!" kinézetű.
Idézet: csaba57:Szerintem is egyre szebb és szebb (jobb és jobb) lesz. S ha már lehet kívánni: "Hallgasd!" helyén valami ami "Zene doboz!" kinézetű.
Csak a "Hallgasd!" szöveg nem jó, vagy a szürke gomb helyett legyen vmi más (mint pl. amilyen volt a régi oldalon)?
Röviden is, is. Bővebben "Hallgasd!" nekem olyan, hogy zene hallgatás ne dumálj, figyelj a zenére. S így helyén való is. Szerintem biztos van a játékhoz, az oldalhoz illőbb kifejezés. S mint a régi oldalon a "Zene doboz!" itt is lehetne valami
Nos, ez most hogy tetszik? Ha vmit még alakítsak, szóljatok, megvannak a fájlok, ahol átalakítani kell. ;-)
Semmi kifogásom ellene. Akkor a következő az lenne... . Inkább még gondolkodom.
Egyetlen problémám van az oldallal,miszerint nem találom a helyesírás ellenőrzőt! Ennyi.
Ez most csak vicc, ugye?
Amúgy milyen böngészőt használsz? A FFoxba be van építve a helyesírás ellenőrző. ;-)
Egyébként majd még smiley-kat fogok betenni, hogy ne csak ennyi legyen...
Kedves Ardea!
Nincs szándékomban viccelni, főleg nem veled.Firefox és chrome Böngészőt is használok de azon túl, hogy piros hullámos vonal jelzi nem ért egyet at általam leírtakkal,a vonal megszüntetése(a hiba) javítása probléma számomra.A hozzászólásod arra enged következtetni a böngésző használatában vannak hiányosságaim.Kérlek világosíts fel!
Bocsika.
Tényleg azt hittem, hogy viccelsz... Nem akartalak megbántani...
Szóval a lényeg: ha piros hullámos vonallal aláhúzza a pl. Ffox azt a szót, amit leírtál és ő helytelennek tartja, akkor egy jobb klikkel elő tudod hívni a popup menüt és az első sorok vastag betűvel szedve felsorolják a javaslatokat.
Amúgy néha el van szállva az ötletekkel. És soxor azt is aláhúzza, amit te úgy akartál írni. Ld. a soxor szó. ;-) Szóval nem mindig kell neki hinni. Azonban valóban praktikus abból a szempontból, hogy az ember legalább a hibák többségét észreveszi és ha igényes - mint te, ha jól gondolom -, akkor a lehető legtöbb hibát javítani tudja. Még ha véletlenül félreírt vmit, azt is.
Kedves Ardea!
Köszönöm a gyors és kielégítő választ,nagy megnyugvást ad hogy most már ha hülyeséget is írok legalább helyesen!
Hát pontosan nem is tudom hogy fogalmazzak. De meg próbálom. A fórumot amikor olvasom rengeteget kell lépegetni. Mert ügye van aki ír egy mondatot akkor is nagy helyet foglal el. Na ez még most nem is nagy gond. De mi lesz később amikor már sokkal több lesz a hozzászólás???? És remélem lesz még pár száz!!! Remélem érthető voltam.
Lehet, hogy rossz helyre kattintottam?
Nos, az meglehet.
Egyébként nemsokára összeszedem magam és nekiállok megreformálni ezt a fórumot. Van mit alakítani rajta, ahogy már mások is kértek ezt-azt.
Az valóban nem tetszik nekem sem, hogy annyi információ van kiírva, hogy teljesen elnyújtja az összes hozzászólás méretét. Ezen majd javítok. Sajnos többek közt azért lett ilyen, mert szűkebb helyre van betéve, mint amire eredetileg tervezték. De most ehhez kell hozzáigazítani. És javítva lesz majd a sorrendiség is (utolsó hsz kerül előre stb.).
Még egy kicsit tartsatok ki.
Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu
Design by Next Level Design
Lizenztyp CC
Módosította: Ardea