Belépés

Ki olvas minket

Oldalainkat 119 vendég böngészi
Two Worlds - Fórum
BB_BUTTONPOSTREPLY
1. oldal / 6

Végigjátszás
Hozzászólás Végigjátszás
írta: Ardea kelt: 2011. május 18., szerda 07:53

Szóval, ha a végigjátszás során elakadsz valahol, vagy csak egyszerűen vmilyen ötletet szeretnél kapni/adni a játékhoz, akkor ehhez a témához lehet hozzászólni. JOOBB_SMILEYSMILE

Ardea

Ardea

Fórum hőse
Fórum hőse
Adminisztrátor

Hsz-ek: 108

Távol Távol

A felhasználó összes hozzászólása

Re: Végigjátszás
Hozzászólás Re: Végigjátszás
írta: jakoby256 kelt: 2011. május 25., szerda 08:34

Egy jó tipp: ha kezdő vagy, akkor legyél mágus! A tp. pontjaidat 3 az 1 arányban oszd szét! (3 akaraterő, 1 életető). Amint lehetséges, hánszáld a Double Missile-t! (KERESS RÁ A YOUTBON!!), bár ezt nem ajánlom, mert így nem lesz ellenfeled a játék folyamán...

Amint tapasztaltabb leszel, keverd a karakterosztályokat!

pl: harcos-mágus
ijász-mágus
tolvaj-mágus
harcos íjász
tovaj-íjász
stb:P
Akik szeretik a kihívást. azok csinálhatnak "ezermester" karaktert is, aki úgy általában mindehez ért! Én most ilyennel tolom:P

Ha tetszenek az ötleteim, akkor jelezzétek vissza:P és majd írok még!

jakoby256

jakoby256

Zöldfülű
Zöldfülű
Regisztráltak

Hsz-ek: 13

Távol Távol

írta: csaba57 kelt: 2011. május 25., szerda 10:13

Nekem tetszik az ötlet.JOOBB_SMILEYCOOL Érdemben hozzászólni még nem tudok. Amit írok olvasóként teszem.

csaba57

csaba57

Zöldfülű
Zöldfülű
Regisztráltak

Hsz-ek: 8

Távol Távol

írta: Old Sam2 kelt: 2011. május 25., szerda 20:40

Hát most már kezdem érteni, hogy működnek ezek a varázskártyák találtam két helyet is ahol elég sokat írnak róla úgy hogy vagy elkezdek egy varázslót vagy a harcosom visszabontom egy kicsit és csinálok egy harcos varázslót még gondolkodom rajta melyik lenne a szimpib.

Meg tudnád mondani mi az a Double Missile magyarul?

Még csak ma próbáltam először varázslatokat összerakni de nekem úgy tűnt hogy a nekromata bottal simán ellövöm a tűzgolyót és nem igen tűnt fel hogy a tűzbottal ellőt tűzgolyó jobb lett volna, akkor mégis mi a jelentősége vagy mire van befolyással hogy milyen botot használok?

Persze azt látom hogy a jobb botok vazsi ruhák stb használatához magas varázsló képesség kell nyilván mindet nem tudom maxra fejleszteni egyet ki kell választanom. Azt nem értem, hogy a felhasznált varázslatok szempontjából van e különbség abban hogy milyen bottal varázsolok?

Old Sam2

Old Sam2

Zöldfülű
Zöldfülű
Regisztráltak

Hsz-ek: 4

Távol Távol

írta: jakoby256 kelt: 2011. május 25., szerda 23:04

Double Missile: Kettős (dupla) lövedék. Így csináld: beteszel egy lövedéket (nem tudom, hogy mi a pontos neve magyarul, de missile angolul) a második medálba beteszel egy csapdát, ekkor megnyílik a 3. medál is. ide is beraksz egy lövőst. Ez után jobb klikkel kiveszed a csapdakártyát és tetszés szerint raksz elemeket.

Nem, a varázslat szempontjából nem számít a bot. Annyiban különböznek, hogy más a sebzésük. Pl. a föld bot jó zúzófegyver.

jakoby256

jakoby256

Zöldfülű
Zöldfülű
Regisztráltak

Távol Távol

írta: jakoby256 kelt: 2011. május 25., szerda 23:05

remélem elég érthetően írtam le, ha mégsem, akkor szólj és elmagyarázom jobban.

jakoby256

jakoby256

Zöldfülű
Zöldfülű
Regisztráltak

Távol Távol

írta: Old Sam2 kelt: 2011. május 26., csütörtök 09:03

Köszönöm jó a leírás értem ha hazamegyek kipróbálom.

Most már egyre jobban megy, tegnap este sok vazsit kipróbáltam már jobban értem miket kell fejleszteni meg összerakni, a nekem tetsző vazsikhoz. Eddig borzasztó volt csak böködtem azt a sok lukat a varázslatoknál az egyikbe lett valami a másikba nem, semmit nem értettem belőle.

Próbára most elteszem a harcosomat talonba hogy tudjam folytatni később azt visszabontom és csinálok helyette egy varázslót. Ezt csak azért hogy egy két dolgot tisztázzak még, ezt így könnyebb hiszen 30-as szintű meg tele van dellával tud kártyákat venni. Amikor már többet értek akkor újrakezdek egy tiszta varázslóval kíváncsi vagyok az milyen az elejétől.

Most úgy tűnik a tűz meg a nekromata vazsikat fogom fejleszteni ezek a legszimpatikusabbak meg persze a láthatatlanság az nagyon hasznos lehet főleg az idéző vazsi után annak is megvan a varázsa páholyból nézni ahogy értem küzdenek.

Én nem sietek végig nyomni egyszer majd eljutok oda is nekem fontosabb hogy mindent kipróbáljak megnézzek amit tudok (már 3 szor újra kezdtem) jól szórakozzak a vége az a vége onnan már nincs tovább jobb azt a végére hagyni. (lehet ez a szemlélet a koromból fakad?).

Az istennek nem varázsol ködöt elmondja a varázsigét azt írja minden oké köd sehol van akinek sikerült?

Igaz az hogy a legnagyobb sziget kétharmada le van zárva nem lehet bejárni egyjátékos módba???

Old Sam2

Old Sam2

Zöldfülű
Zöldfülű
Regisztráltak

Hsz-ek: 4

Távol Távol

írta: apoca07 kelt: 2011. május 27., péntek 11:57

Érdeklődöm letölthető végigjátszás mikor lesz és a "régi" elakadásokat nem lehetne visszatölteni?

apoca07

apoca07

Fórumozó
Fórumozó
Regisztráltak

Hsz-ek: 29

Távol Távol

írta: Ardea kelt: 2011. május 27., péntek 12:21

Idézet: apoca07:Érdeklődöm letölthető végigjátszás mikor lesz és a "régi" elakadásokat nem lehetne visszatölteni?

Érted ezalatt, hogy a régi fórumban felvetett dolgokat? Ezeket még össze kell gyűjtenem. De értékelném, ha vki segítene ebben és esetleg címszavakban megadná a "kényes" részeket a játékban. Mind a TW 1. mind a 2. részében. Sok időt spórolnátok meg vele nekem! JOOBB_SMILEYSMILE

Letölthető végigjátszás? Előbb legyen meg a netes, nem? JOOBB_SMILEYVERYHAPPY

A Two Worlds 1. részéhez már elkezdtem készíteni egy letölthető verziót, de sok dolog közbejött - például ez az oldal-újítás is. ;-)

Ardea

Ardea

Fórum hőse
Fórum hőse
Adminisztrátor

Távol Távol

írta: jakoby256 kelt: 2011. május 30., hétfő 15:00

Idézet: Ardea:Idézet: apoca07:Érdeklődöm letölthető végigjátszás mikor lesz és a "régi" elakadásokat nem lehetne visszatölteni?

Érted ezalatt, hogy a régi fórumban felvetett dolgokat? Ezeket még össze kell gyűjtenem. De értékelném, ha vki segítene ebben és esetleg címszavakban megadná a "kényes" részeket a játékban. Mind a TW 1. mind a 2. részében. Sok időt spórolnátok meg vele nekem! JOOBB_SMILEYSMILE

Letölthető végigjátszás? Előbb legyen meg a netes, nem? JOOBB_SMILEYVERYHAPPY

A Two Worlds 1. részéhez már elkezdtem készíteni egy letölthető verziót, de sok dolog közbejött - például ez az oldal-újítás is. ;-)

Hogy érted a kényes részeket? Szívesen segítek, van időm is, és kedvem is hozzá. (meg egy kis tapasztalatom, a TW2-őt harmadjára viszem)

jakoby256

jakoby256

Zöldfülű
Zöldfülű
Regisztráltak

Távol Távol

írta: apoca07 kelt: 2011. május 31., kedd 09:31

Segítséget kérek elakadtam a Maliel könnye megszerzésénél.A katakombában vagyok de a trükkös ajtókat nem értem, a falba rejtett kar működésbe hozza az ajtókat de mire a másodikhoz érnék az mindig becsukódik.Előre köszönöm az értékes hozzászólásokat!

apoca07

apoca07

Fórumozó
Fórumozó
Regisztráltak

Távol Távol

írta: Ardea kelt: 2011. május 31., kedd 09:49

Idézet: jakoby256:
Hogy érted a kényes részeket? Szívesen segítek, van időm is, és kedvem is hozzá. (meg egy kis tapasztalatom, a TW2-őt harmadjára viszem)

Úgy értem, hogy nagy segítség lenne, ha valaki összeszedné nekem az előző oldalon lévő Fórumból az összes olyan témát/kérdést, ami többször is felmerült az idők folyamán. Ezeket össze akartam írni, hogy aztán a GYIK menübe a helyére betegyem, de csak nem jut rá időm.

A TW2-höz igazából azért nem kell, mert ami problémás dolog a játékban, azt mind beleírom majd a végigjátszásba, amit most csinálok.

Csak nem akarom veszni hagyni az előző fórum lényeges tapasztalatait. Ha ezt kiválogatnád nekem, örökké hálás lennék! JOOBB_SMILEYSMILE

Ardea

Ardea

Fórum hőse
Fórum hőse
Adminisztrátor

Távol Távol

írta: Ardea kelt: 2011. május 31., kedd 09:51

Idézet: apoca07:Segítséget kérek elakadtam a Maliel könnye megszerzésénél.A katakombában vagyok de a trükkös ajtókat nem értem, a falba rejtett kar működésbe hozza az ajtókat de mire a másodikhoz érnék az mindig becsukódik.Előre köszönöm az értékes hozzászólásokat!

Ez tényleg kicsit nehéz lehet. Az a lényeg, hogy vegyél egy nagy levegőt, húzd meg a kart és abban a pillanatban, mikor hallod, hogy nyikordul a kapu, kezdj el rohanni. Tehát ne a sima futással menj keresztül, hanem a rohanással.
Egyébként ha véletlenül bent ragadsz a két kapu közt (ott van egy láda is!), akkor az ott lévő kapcsolóval vissza tudsz menni oda, ahol a két kaput nyitó karmantyú van.
Remélem tudtam segíteni. Sajnos máshogy nem lehet átjutni itt.

Ardea

Ardea

Fórum hőse
Fórum hőse
Adminisztrátor

Távol Távol

írta: apoca07 kelt: 2011. május 31., kedd 13:48

Köszönöm a segítséget, szégyellem de amikor elolvastam akkor esett le,hogy lehet "sebességet váltani" így sikerrel vettem ezt az akadályt!

apoca07

apoca07

Fórumozó
Fórumozó
Regisztráltak

Távol Távol

írta: csabesz07 kelt: 2011. május 31., kedd 19:23

Én is elakadtam egy küldivel, mégpedig a Tolvaj céhet kell megszabadítani a szellemektől, akik a csatorna bejáratánál vámot szednek. Nem tudtam rájönni, hogy lehet a szellemeknek bebizonyítani, hogy ők már halottak?

csabesz07

csabesz07

Zöldfülű
Zöldfülű
Regisztráltak

Hsz-ek: 11

Távol Távol

írta: Ardea kelt: 2011. május 31., kedd 20:27

Na igen, ez is egy érdekes dolog. (És a gamepressure leírásában nincs leírva a megoldás ;) )

Az a lényeg, hogy mikor beígéred nekik, hogy bebizonyítod, akkor menj vissza Kaszáshoz. Konzultálj vele, kérdezz rá, van-e vhol egy tükör. Persze hogy van! Amikor a szellemek felé mentél, a keskeny járat előtti "raktárhelyiségben" jobb oldalon a sarokban áll egy tükör. Menj a közelébe, aztán menj tovább a szellemekhez. Ezután már el tudod őket csalni oda.

Ardea

Ardea

Fórum hőse
Fórum hőse
Adminisztrátor

Távol Távol

írta: csabesz07 kelt: 2011. június 01., szerda 16:08

Én is próbáltam visszamenni Kaszáshoz, hogy ő hátha mond valamit, de mikor másodjára odamentem ugyanaz a párbeszéd zajlott le mint elsőre és teljesen eltűnt a szellemes küldi, mintha meg sem kaptam volna, de a szellemek maradtak a helyükön.
A tükröt egyébként megtaláltam. Szóval így mit tegyek, mert ha nem megyek Kaszáshoz nem csinálnak semmit a szellemek, csak a vám érdekli őket, ha pedig visszamegyek Kaszáshoz akkor eltűnik a küldi teljesen, néztem nem lesz megoldva vagy ilyesmi, mintha fel sem került volna a küldik listájára. Ezért is volt nagyon furcsa ez a küldi.

csabesz07

csabesz07

Zöldfülű
Zöldfülű
Regisztráltak

Távol Távol

írta: Ardea kelt: 2011. június 01., szerda 19:04

Öhm... eredeti a játékod?

Mert nekem teljesen jól működött így, ahogy leírtam...

Ardea

Ardea

Fórum hőse
Fórum hőse
Adminisztrátor

Távol Távol

írta: csabesz07 kelt: 2011. június 01., szerda 20:23

Nem vettem meg, csak egy letöltött verzió. De most már ott tartok, hogy ha lemegyek a csatornába el is tűnik a küldi. Szóval szerintem hagyom ezt a küldit.
Ha valaki más is így járt, akinek crackes a játéka és van megoldása érdekelne.

csabesz07

csabesz07

Zöldfülű
Zöldfülű
Regisztráltak

Távol Távol

írta: apoca07 kelt: 2011. június 01., szerda 20:50

Nem akarok észt osztani,pláne ha nincs, de azért ne hidd, hogy a tört játék csak fél küldetéseket produkál.
Ezt a témát pedig ne itt tárgyaljuk.A küldi pedig sikerült nekem!

apoca07

apoca07

Fórumozó
Fórumozó
Regisztráltak

Távol Távol

BB_BUTTONPOSTREPLY
1. oldal / 6

Two Worlds - Fórum

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information