Ez jó kérdés. Szándékaim szerint 1 hónap alatt be akartam fejezni, de már egy hete hozzá se tudtam nyúlni.
Jelenleg készen van a főküldetésszál és a mellékküldetések közül kész Alsorna és elkezdtem Bayant. Viszont térképek nincsenek, ami sztem ebben a játékban fontos, mert erős támaszt nyújtanak, ha keresel valakit vagy valamit. Ezért nem tettem még ki.
De igyekszem és megpróbálom legkésőbb július végére befejezni és felpakolni mindent ide.
Kiegészítés: a hatmandori küldetések felével megvagyok.
Írjak néha ide ilyen kisebb tájékoztatást, hogy hogyan haladok a végigjátszás írásban? Vagy nem érdekes, csak az a lényeg, hogy mikor leszek készen?
Nem kell udvariaskodni, nyugodtan megmondhatjátok, ha így van. ;-)
Kedves Ardea!
Személy szerint a folyamatos feltöltést tartom a legjobb megoldásnak.Tehát amikor egy küldetéssel kész vagy akkor töltenéd fel a megfelelő helyre.És még fontodnak tartom, hogy az apró trükkök se maradjanak le.
Nos, közben készen lettem a hatmandori küldetésekkel is - mert ma szabadságon vagyok.
Ami pedig a folyamatos feltöltést illeti: már egy korábbi hozzászólásban említettem, hogy erre is gondoltam, de térképek nélkül sok küldetés elég bonyolult lenne. Próbálok a szövegben is utalni a dolgok/személyek helyére, de a térkép jobb. A térképeket viszont csak a végigjátszás szövegének megírása utánra terveztem, mert akkorra látom át, mit hogyan érdemes jelölni, hova milyen térképet akarok tenni.
A tippek, hasznos tanácsok miatt pedig igazán ne aggódj! Még sok is lesz a végén, annyi mindennek egészítettem ki a végigjátszást! ;-)
Itt is jelzem, hogy elkezdtem feltölteni a Two Worlds II végigjátszást. Tudom, hogy a hírekben elég szembeötlő, de ha már egyszer itt is írogattam ezzel kapcsolatban, akkor legyen kerek a dolog.
Kedves Ardea!
Nem tudom szavakba önteni azt az érzést mikor a boldog tudattal rávetettem magam a végigjátszásra.Nagyon szépen köszönöm ezt a remek munkádat és kívánom, hogy nagyon sok hasonlóval szerezz örömet minél több embertársadnak.
KÖSZÖNÖM!!!
Sziasztok!
Az 'Irány Hatmandor' küldetést csinálom, amihez kell a 'Sivatagi kapu' küldetés is. Na én azt az 5. megoldással csináltam végig, még pedig Alima vezetését szilárdítottam meg de nem kapom meg tőle a menlevelet. A férje páncélját megkaptam és beszélgetni sem tudok vele, mert ha kezdeményezek akkor csupán annyit mond, hogy örül a segítségemnek és újra beindult a kereskedelem.
Most mi a teendő? feleslegesen csináltam meg egy sor küldetést?
Mi bizonyítja azt, hogy nem kaptad meg? Odamész Odvalhoz és nem enged át?
Egyébként sose mondd, hogy feleslegesen csináltál meg küldetést, mert az xp is jól jön. Mellesleg akár mind az 5 megoldást is végig lehet csinálni függetlenül attól, hogy már az egyikkel is megoldod a Sivatagi kapu küldit. ;-)
Sziasztok. Elakadtam a második fejezet vért egy kőért küldetésben. Nálam van a kő, a kapunál beszélt nekem a kopasz is, de nem adtam oda neki a követ. Lementem a keskeny átjáróhoz belém kötöttek a csavargok, aztán lementem a partra de semmi sem történik. Rányomtam a köre is meg minden, de nem történik semmi. Mitévő legyek?
Idézet: Ardea:Mi bizonyítja azt, hogy nem kaptad meg? Odamész Odvalhoz és nem enged át?
Egyébként sose mondd, hogy feleslegesen csináltál meg küldetést, mert az xp is jól jön. Mellesleg akár mind az 5 megoldást is végig lehet csinálni függetlenül attól, hogy már az egyikkel is megoldod a Sivatagi kapu küldit. ;-)
Igen, nem enged át. Meg gondolom az inventory-ban is nyoma kellene, hogy legyen. Nem jó előjel, hogy már a játék legelején BUG-ba ütközöm, nem tudom mit várjak így a későbbiekben. (legújabb frissítés van fent a magyarítással)
Megcsináltam az állatgyógyászati gyakorlatot, az éhínséget, beavatási ceremóniát, lótolvaj futamot, aszályt és a világító toronyban is megöltem a nőt.
De akkor megpróbálom a csempészek átjárója küldetést ..
Most, hogy mondod, az előbb benéztem a játékba, mert nemrég kezdtem egy újat. Én sose figyeltem, hogy Alimától mégse kapok semmit, mert mindig megcsináltam a Hamis útiokmányt is, meg a Csempészek átjárója küldit is. És mire visszamentem Odvalhoz, mindig volt nálam papíros. De azt néztem, hogy Alima részéről tényleg nem láttam írást.
De hála az égnek, legalább 2 másik módszerrel meg lehet csinálni a Sivatagi kapu küldetést.
Idézet: HunKozakT:Sziasztok. Elakadtam a második fejezet vért egy kőért küldetésben. Nálam van a kő, a kapunál beszélt nekem a kopasz is, de nem adtam oda neki a követ. Lementem a keskeny átjáróhoz belém kötöttek a csavargok, aztán lementem a partra de semmi sem történik. Rányomtam a köre is meg minden, de nem történik semmi. Mitévő legyek?
Megoldatom a problémát.
http://www.youtube.com/watch?v=DrPO94jJyCU
Bocs, nem vettem észre a hozzászólásodat...
Igazából most így utólag sem értem a problémádat???
Hiszen ha nálad volt a kő és lementél a partra, akkor már meg kellett legyen az esemény, ha beléd kötöttek a Csavargók, hiszen ők csak azután mennek oda hozzád, hogy megidézted a lángoló pentagrammát...
Sziasztok! Egy kérdésem lenne hol vehetek alkimia könyvet??
Van egy rossz hírem: alkímia könyvet nem lehet venni. Alima tanítja meg az alapokat az Állatgyógyászati gyakorlat küldetésben, hogy el tudd készíteni a lónak a béltisztító főzetet. Ezután tudsz rátenni képességpontokat az alkímia fejlesztésére...
Kösz a rossz hírt Megcsináltam a küldit elsajátítottam az alkímiát!Volna egy kérdésem még mit jelentenek a sárga csillagok a tárgyakban??És hogyan lehet használni a varázslatokat mert hiába van számra téve nem csinál semmit
Igazából a mentagyökeret csak abból a néhány struccból lehet kiszedni, amik Bayan közelében tanyáznak (ld. Bayan térkép, 9-es). Kicsit több mentagyökeret is össze lehet gyűjteni, mint amennyi a küldetéshez feltétlenül kell.
Természetesen csak ló háton. Nekem sem sikerült elsőre merta lovaglást nemárt gyakorolni. Mert jó formán végig vágtázni kell.
Igen, nem árt, ha már elég jól tudsz lovagolni, és az sem árt, ha már kívülről tudod az utat, mert akkor már tudod, hogy melyik fa, szikla után kell azonnal balra vagy jobbra fordulni... Ez kell hozzá, hogy végig tudd csinálni.
Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu
Design by Next Level Design
Lizenztyp CC
Módosította: Ardea