Ez szerintem meg ér egy új témát!!!!
Kétségkívül!
Köszönöm, hogy intézkedtél. ;-)
Ez mind szép de én még a kártyákat sem tudom betenni
Nemsokára felteszek olyan leírásokat, melyek megadják az alaphangot a hajózáshoz, lovagoláshoz és a varázsláshoz.
Egyelőre annyit: ha a Felszerelésben a Mágia fülre kattintasz, ott láthatsz úgynevezett "amulettekbe" foglalt varázslatokat, ill. üres amuletteket (ezek üres kártyák, melyeket egy sárkányforma ölel körül). Ezekre rákattintva nyithatod meg az amulettet és tehetsz bele tetszőleges varázslatot, vagy cserélheted le a meglévő varázslatot másikra, avagy módosíthatod (erősítheted stb.) a benne lévőt.
Egyébként ha elkezdesz játszani, az alapvető módszert elmagyarázza a játék, amikor Ghortarius magadra hagy a pincében és a tulokot kell megölnöd. Nagyon figyelj a képernyő bal felső sarkában megjelenő utasításokra.
Köszi mát többé kevésbé rájöttem.Más....Ha megszerzem a rúnákat vissza lehet még menni a kovácshoz?
Kereskedni mindig lehet vele.
Egészen addig, míg az Epilógushoz nem érsz, mert akkor minden ork eltűnik és már nem lehet eljutni a kovácshoz sem.
Egy ideje a területsebző tűzrobbanás és az ellenség megbűvölése varázslatoknál azt írja, hogy a "varázslást megszakították" és ez van akkor is ha senki nincs a közelben csak simán varázsolok.Ezért a közelharc igencsak megnehezedett.Persze kereshetnék más varázslatot is de egyenlőre ez van fejlesztve.Tud valaki megoldást?A tűzrobbanás: Tűzhatás+terület+sebzés a másikat most nem tudom mert nem otthon vagyok
Nem lehet, hogy dobál téged vmi pávián messziről? Vagy nyíllal lőnek? Bocs, csak tippelek... Nem tudom, mi lehet a gond. Esetleg ha nem összeillő varázslatokat raksz "sorba" egy 2-3 szakaszos varázslatnál?
Nem nem támad senki és ez az összeállítás régebben működött mármint a tűzsebzés a bűvölés még soha
Ha mágusként véletlenül a bal egér gombal elindítom a varázslatot.( Mert ügye csak akkor lesz varázslat amikor elengedem a gombot) Tudok valamit csinálni hogy mégse legyen varázslat?? Remélem érthető a kérdés!!!!!!
Lenne két kérdésem:
1.) Olyat lehet csinálni, hogy egy varázslatot önmagában használok (mondjuk gyorsgombsorról) és nem egy mágus botban?
2.) Van két "Erő - hatás" kártya, most néztem, hogy ezt vhogy meg kellene különböztetnem egymástól, de nem tudom, mi a különbség a kettő között hatását tekintve.
Az egyiknél csak egy ököl látható - ez marad majd az erő.
A másiknál pedig egy fickó látható, amint körötte erős aura van - ez lehetne esetleg hatalom? Vagy erőtér? Vagy mi legyen, segítsetek nekem légyszi, mert én eddig nem foglalkoztam mágiával.
Köszi!
Ardea Mágusbot nélkül nincs varázslat. Én ezt úgy csináltam mágus+harcos karakter. Mágus ként varázsoltam pl. lényt idéztem és utánna R+T gombal váltottam karaktert. A két erőkártya nekem is szemetszúr. Azt hittem elírtad. De nem akadok fel minden kis apróságon. Hisz mi lenne velem nélküled. De igen mind a kettő teljesen mást csinál. Pl.: ököl+lövedék+sebzés=tűzlövedék , ember+lövedék+sebzés=tárgyakat dobál a célpontra Tárgyakon értem ládák,valami buzogány gömb, üllő. Megnevezés nekem az erőtér jutott eszembe. De az másra is vonatkozhat. Én is kérdeztem a csevegőben!!!!!!
Hát, köszönöm a gyors válaszokat.
Azért a megnevezésre még esetleg várok javaslatokat.
Vagy legyen erőtér?
Lelkierő?
Nézegettem ezeket a varázslatokat is de azt veszem észre hogy nem is sebeznek semmit se hiába van olyan botom ami 795-öt kéne sebeznie és mintha meg se hatná. Meg vannak olyan varázslatok is ami a közelembe kéne sebezniük és nem csinálnak semmit se.
Van zárnyitó varázslat is de a kedvenc az idézés
Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu
Design by Next Level Design
Lizenztyp CC
Módosította: Ardea