Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk

BelépésKi olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi
Támogatási útmutató PDF Nyomtatás E-mail

Először is szeretném megköszönni támogatási szándékodat. :-)

Ha nem vagy jártas az ilyen fajta műveletekben, akkor olvasd el az alábbi rövid útmutatót, mely talán átsegít a kezdeti nehézségeken.

Kattints a képre a nagyításhozMiután rákattintottál a "Donate" gombra, egy új ablak/fül nyílik meg, ahol angol nyelven kell tovább navigálnod (sajnos nincs lehetőség a magyar nyelvre való átültetésre). Ám ha nem ismered ki magadat a megjelenő opciók között, kérlek, tekintsd meg a bal oldalon látható ábrát. Így tehát először is írd be a támogatás összegét a lap tetején látható kis rublikába, majd kattints az "Update Total" gombra. Ha van PayPal fiókod, akkor akár erről az oldalról be is léphetsz, és onnan rövid úton elintézheted a dolgot. :-) Ha azonban nincs ilyen fiókod, akkor kattints a szövegben található "Continue" linkre...

Kattints a képre a nagyításhozEkkor egy újabb felület jelenik meg (ld. jobb oldali ábra), ahol egy űrlapot kell kitöltened ahhoz, hogy sikeresen átutalhasd a kívánt összeget a számládról a bankkártyád segítségével. Azonban csak olyan utalásra van lehetőség, ahol a bankkártya "nemzetközi" utalásokra/ügyintézésekre alakalmas, és biztonsági kóddal van ellátva. "Kisebb", vagy "alacsonyabb rangú" bankkártyával az utalás nem lehetséges. Tehát miután kitöltötted az űrlapot a megfelelő adatokkal, kattints a lap alján található "Review Donation and Continue" (Támogatás áttekintése és folytatás) gombra.

A most megjelenő oldalon áttekintheted az átutalás részleteit. Ha mindent rendben találsz, kattints a Jóváhagyás/Küldés gombra. Előre is köszönöm. :-)


Abban az esetben, ha nincs se Pay-Pal fiókod, se a fenti támogatáshoz szükséges bankkártyád, mégis támogatni szeretnéd a munkámat (akár fordítóként, akár a weboldal fejlesztőjeként), akkor küldj nekem egy privát üzenetet, s megküldöm a bankszámla számát.

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information