Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
Karakterek PDF Nyomtatás E-mail
Reist Tungard
Reist Tungard

A titkos szervezet vezetője, amely fogva tartja a hős húgát (legalábbis a történtet elején lezajló események erre utalnak). A szervezet szándékát rejtély fedi - de valószínűleg a hős családjának örökségével akarnak valamit kezdeni. Reist Tungard kérlelehtetlen ellenfél, akinek céljait meg kell akadályozni, ha ki akarjuk szabadítani Kyrát.
Ultar Karga
Ultar Karga

A Karga klán büszke vezetője. Észak rideg vidékein bámutalos erejével és számtalan győzelmével legendák hősévé vált. Karizmatikus jellemével tartja össze a klánt a Skelden Ház szünetelen áskálódásai ellenére is. Annak ellenére, hgoy a király megfosztotta őt hatalmától, a koronához való hűsége rendíthetetlen és igaz maradt - meggyőződése, hogy ez a Nagy Tanács műve volt, nem pedig a királyé. Egyetlen célja, hogy visszanyerje hatalmát Thalmontban. Nehéz elkerülni, a Karga klán lázadói és a hatalmon lévő Skelden Ház közötti állandó konfliktust - de ha aktív résztvevői kívánunk lenni az eseményeknek, még akár előnyt is kovácsolhatunk belőle... ki tudja?
Cahal Karga
Cahal Karga

Ultar tüzes lelkű fia - egy fanatikus makacs harcos, akinek a Skelden Ház iránti gyűlölete legendássá vált. Ő a gyors, közvetlen módszerek híve, nincs türelme az apja lassú, taktikai harcmodorához. Bárki, aki a Karga klán ellen fordul, előbb-utóbb szembe találja magát Cahal tűhegyes, veszélyes pengéjével. A forrófejű Cahalt támogatjod, vagy jóval "óvatosabb" apját? Fontold meg alaposan, ó Hős!
Ebrat Skelden
Ebrat Skelden

A Skelden Ház vezetője. Ő áll a Ház minden tevékenysége mögött. A szigorú és vad hegyek közt eltöltött évek a korábbi nemes emberből egy erős és veszélyes ellenfelet faragtak. Edzett és ravasz, Ebrat egy rettenthetetlen vezető, aki elfeledte már, mit is jelent a lelkiismeret. Semmi sem állhat a Skelden Ház uralkodásának útjába Thalmont északi gyarmatain. Könyörtelen, harcedzett magatartást tanúsít a Karga klán lázadóival szemben. Talán hasznosnak bizonyulhat a Skelden Házat segíteni - másfelől ellenük harcolni nagy szívességet jelentene Thalmontnak... érdekes dilemma.
Hagrast Wisp
Hagrast Wisp

Ez az ember egy agresszív fejvadászokból álló banda vezetőjeként szerzett magának hírnevet, amely nemrégiben a Skelden Ház szolgálatába állt. Megannyi csatában és különleges küldetés során Hagrast bebizonyította, hogy az éles elme éles pengével párosítva igen kemény ellenfél. Hivatalosan lázadókra vadászik... de ennél több rejlik benne... sokkal több...
Ho
Ho

Hasznos ember, érdemes ismerni! Bölcs remete, aki északon él és mindig örül, ha látogatót fogadhat. Úgy olvas az illatokból, szagokból, mint az ember a könyvekből - és elég sok fontos információt kaphatunk tőle... de miután oly sokáig élt egyedül, néha elég viccesen reagál... a türelem erény!
Solon Moraios
Solon Moraios, a "Megvilágosodott"

Solon visszavonult életet él Antaloor északi részén. Az emberek bölcsnek mondják, aki jól ismeri a gyógynövényeket, de a cathaloni Mágusok Tanácsa szintén nagyra becsüli képességeit... a tiszteletreméltó testület tagjai is gyakran kérik ki "A Megvilágosodott" tanácsát, ha nehéz döntés előtt állnak. Múltját homály fedi, még azok előtt sem ismeretes, akiket barátjának nevez. Egy Solon Moraiosnál tett látogatás rendkívüli módon "megvilágosítja" a helyzetet!
Aki Hosuno
Aki Hosuno

A Giriza vezetője, egy szervezeté, amely át meg átszőtte már a bűnözés hálójával Cathalon királyságát. Aki kétségtelenül a bűnözés első számú mestere. Tömegekre ható megjelenése arra sarkallja a Giriza tagjait, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból a szervezet érdekében.
Láng
Láng

Ez a név nem teljesen véletlen. Nehéz "megfogni", ez a személy a békétlenség forrása a kontinens déli régióiban és a Nekromanták hatalmas csoportját vezeti. Az a hír járja, hogy a férfit (vagy nőt, ahogy egyesek állítják) egy gonosz szellem tartja megszállva.
Fehér Fej
Fehér Fej

Ez a teremtmény rendkívül sok gondot okozott a cathalon katonai táboroknak a Gon partjainál. Fehér Fej egy Ork "gyilkossági osztag" vezetője, sok ember életét oltotta már ki. Azok, akik ismerik, arra következtetnek, hogy igen járatos a sivár Drak'ar sivatagban élő rejtélyes bérgyilkos szekta titkos harci technikáiban. Légy óvatos, Ember!
 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information