Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
Szörnyek PDF Nyomtatás E-mail
Sáskakirálynő
Sáskakirálynő

A sáskakirálynő egy óriási változata a rovarvilág kegyetlen gyilkosainak, az Imádkozó Sáskának. Egy rendkívül erős kitinpáncél nyújt számára csaknem tökéletes védelmet a nyilak és a könnyű kardcsapások ellen. Nagy pajzslemez védi fejét. Négy lába mellett - melyek segítségével igen gyors mozgásra képes - két ollókarral is rendelkezik, melyet támadásra és az ellenfél megsemmisítésére használ... és ne feledkezzünk meg borotvaéles fogairól sem! A sáska leginkább száraz területeken él, gyakran rakja fészkét homokos talajra, elhagyatott romok közelében.
Óriás skorpió
Óriás skorpió

Akkor kerülhetünk közelebbi ismeretségbe az óriás skorpióval, ha történetesen Drak'ar sivatagaiban sétálgatunk. Ez a lény éppoly vérengző, mint kisebb rokonai és veszélyt jelent minden utazóra, aki a déli területeken jár. Legfontosabb fegyvere fullánkos farka - mérge halálos! Az óriás skorpió villámgyorsan és erősen mélyeszti tőrszerű fullánkját áldozatába... és ekkor már csak egyetlen dolog segíthet - ha szerencsések vagyunk és van nálunk -: egy jó erős gyógyital. Ez a szörny frontális támadás esetén is veszélyes! Erős ollóin karmok okoznak rendkívüli sérüléseket - a maradandó fajtából...
Vadász pók
Vadász pók

Ezek a pókok akkorák, mint egy ember, s Antaloorszerte megtalálhatók. Testükön a vastag szőrszálak színe attól függ, milyen területen élnek - a szivárvány minden színében pompázhatnak a méregzöldtől az álcázó földbarnáig. A vadász pók leghatékonyabb fegyvere a mérgező nyálka - melyet hihetetlen sebességgel képes kibocsátani! Ezek a gyilkosok elrejtőznek a sűrű aljnövényzetben és halálos "lövedékeikkel" lepik meg zsákmányukat (... ezek mi vagyunk!). Amikor mérgük hatni kezd áldozataik testében, ők előbújnak és... a többit el lehet képzelni... hát, nem kellemes látvány!
Raptor
Raptor

Ez a legelterjedtebb szörny Antaloorban, szóval valószínűleg gyakran fogunk vele összefutni! Hegyi erdőségekben, vagy fátlan, sivár környezetben messze délen - a Raptorok mindenütt ott vannak! Két lábuk van és csoportosan támadnak. Az a hír járja, hogy a magányos raptor nem is olyan veszélyes - de ha mégis összeakadunk eggyel, ne becsüljük alá... a raptorok különböző fajtái élnek szerte a világban és lehet, hogy az az egy, amely ellenünk fordul, lesz gyilkosunk! Évszázadokon át e fajnak néhány igen halálos változata fejlődött ki. Két példa erre a lemezes raptor, melynek fejét egy rendkívül nagy fejlemez óvja; és a kalapácsfarkú raptor, melynek buzogányszerű, kőkemény kinövés van a farka végén - és bizonyosan tudja, hogyan söpörjön el vele mindent az útjából!
Sárkánygyík
Sárkánygyík

A sárkánygyíkok rokonságban állnak a raptorokkal - de ők sokkal veszélyesebbek! Ezek a hüllők egy pár bőrhártyás szárnnyal bírnak, melyek ugyan alkalmatlanok a repülésre, de stabilitást nyújtanak számunkra, ha csatára kerül sor! Erős karmokkal lábukon és karjukon, valamint a két szarvval fejükön - a sárkánygyíok igen veszélyesek a közelharcban... és párokban küzdenek - tökéletes csapatmunka és gyilkos kombináció! Soha ne bízzunk ezekben a szörnyekben - ők igazi halálosztók - és csakúgy, mint rokonaik, egész Antaloor területén fellelhetők. Bár van egy régió, amit nem kedvelnek - a gleccserek hideg vidékeit.
Démon
Démon

A démonok valóban kiérdemelték gonosz hírnevüket - "személyükben" egész Antaloor legveszedelmesebb teremtményeit ismerhetjük meg. Hatalmas mancsaik vannak borotvaéles karmokkal - és ezek hosszú karhoz toldva tökéletesen alkalmasak egy-két halálos pofon kiosztására. Testüket bőr fedi néhol pikkelyek óvják - csaknem áthatolhatatlan páncél. Ha ezeknek a szörnyetegeknek létezik egyáltalán gyenge pontjuk, az csak a lassú reakcióidejük lehet. És ez csak az egyszerű démon - de az óvatlan utazó összefuthat a szárnyas "Pokol Démonokkal" és "Pokol Nagyurakkal"! Szárnyuk segítségével sokkal gyorsabb mozgásra képesek, mint más démonok - és határozottan Veszélyt jelentenek mindenkire, nagy V-vel!
Tulok
Tulok

A tulokok fej nélküli szörnyek - kizárólag az alvilágban élnek. Senki sem tudja, hogy az idők folyamán hogyan veszítették el fejüket - de azzal mindenki tisztában van, hogy ők a legveszélyesebb teremtmények, melyek kifejlődtek ezen a bolygón! A tömlöcök nyirkos, koromsötét járataiban a szemek tulajdonképpen szükségtelen luxusnak számítanak... így fejetlennek lenni előny ezen borzalmas lények számára. A tulok megvadul a keskeny járatokban, biztos halált hozva minden arra járóra, aki nem tud elég gyorsan elmenekülni. Harc közben pedig hihetetlen kitartásról tesz tanúbizonyságot.
 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information