Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
Covengor PDF Nyomtatás E-mail

Covengor térképe


A veszélyes lázadók (A dangerous rebel)

Küldetést adja: Berud
Hírnév: Skelden klán

Berud a Skelden Házból Conn Krannachot keresi, az egyik Karga klán vezetőt. Jutalmat ajánl fel, ha megkeressük és megöljük őt. Conn helyzete majd a Magányos favágók kunyhója fejezetben kerül leírásra. Connak is meglesz a maga küldetése. Ha úgy döntünk, előbb megcsinálhatjuk azt is és utána kinyírhatjuk őt. Ha végeztünk vele, térjünk vissza Berudhoz a jutalmunkért.


Alkohol útvonal (Alcohol trail)

Küldetést adja: Dras Beclem
Hírnév: Kereskedő Céh

Dras illegális alkohol kereskedő, de a Tharbakinba vezető kereskedelmi útvonalat egy bandita tartja ellenőrzés alatt. A csóka kicsit délebbre van a falutól. Beszéljünk vele - ha a megfelelő módon tesszük (azaz nem futamodunk meg gyáván), nem kell harcolnunk vele, és még egy üveg piát is kapunk tőle. A probléma megoldása után menjünk vissza Drashoz és szedjük be a zsét.


Kövesd a tolvajt! (Follow the thief!)

Küldetést adja: Ash Lorus
Hírnév: Testvériség

Ash közel van egy barlang bejáratához a falutól délre. Egy tolvaj után nyomoz, aki ellopta a gyűrűjét. Ajánljuk fel segítségünket, majd lépjünk be a barlangba. Vágjuk át magunkat a csontvázakon, majd beszéljünk a tolvajjal. Visszaadja a gyűrűt, de megkér, hogy semmisítsük meg a csontvázakat. Amikor elindulunk kifelé, egy kupac öreg és fiatal csonti jelenik meg a bejárat környékén, szóval kaszaboljunk egy keveset. A barlang előtt pedig adjuk vissza a gyűrűt a tulajdonosának.


A barlang megtisztítása (Clear the cave)

Küldetést adja: Tyco Thorn

Az iménti tolvaj kérése, melyet magától előad, mikor beszélünk vele a fenti témában. Azért érdemes visszakocogni hozzá büszkélkedni, mert utána ad mégegy feladatot.


Beszélj a nekromantával (Talk to the necromancer)

Küldetést adja: Tyco Thorn

Szóval a tolvaj azt kéri tőlünk, hogy keressünk meg egy Orm Varagor nevű nekromantát és mondjuk meg neki, hogy a csontik, amiket tulajdonképpen ő maga rendelt saját védelmére, ellen fordulnak. Hozza helyre a hibáját. Hát tipegjünk...


Rontás sarjadék (Bring me some taint)

Küldetést adja: Orm Varagor
Hírnév: Nekromanták (+2)

Hogy megkapjuk Orm feladatát a játékban, előbb át kell adnunk neki Tyco Thorn üzenetét. Aztán jöhet a téma. A Covengortól északra élő Nekromantának szüksége van - először csak - 1 rontás sarjadékra. Ez valójában egy sor küldetés első lépését jelenti, amely szerint különböző temetőkből rontás sarjadékokat kell gyűjtenünk. A küldetések teljesítésével igen magas hírnevet érhetünk el a Nekromantáknál. A rontás sarjadékok temetőkben találhatók: a helyzetük leolvashatók a térképről (figyeljük a koponyákat!). Jultalmul kapunk egy varázskártyát: csontvázidéző. (Ezt esetleg odaadhatjuk a Qudinarban kapott küldetés kapcsán Seloth Brotunnak.)


Több rontás sarjadék (Bring me more taint)

Küldetést adja: Orm Varagor
Hírnév: Nekromanták (+2)

Ha megkapja az első sarjadékot, rögtön utána még 3 db-ot kér tőlünk. Hozzunk/adjunk hát neki. Jutalom: mérgezett tű varázskártya.


Még több rontás sarjadék (Bring me more taint)

Küldetést adja: Orm Varagor
Hírnév: Nekromanták (+2)

Rákapott a rontásra az öreg. Még a 4 darab sem elég neki, amit eddig kapott. Mostmár 5 darabra nyújtja be igényét. (Én egyébként azt csináltam, hogy jónéhány temetőben jártam és sokat összeszedtem, így csak dumálgatni kell vele és gyorsan megy a párbeszéd...) Adjunk. Kapunk: csontváz íjász idéző varázskártya.


Még több rontás sarjadék - utoljára (Bring me much more taint - This is the last time)

Küldetést adja: Orm Varagor
Hírnév: Nekromanták (+2)

Hát ez már egy kicsit túlzás, de a hírnév miatt azért vegyük fel a küldetést. Elszállt egy kicsit az agya: most 10 darab rontás sarjadékot kér - mit kér! Már szinte követel. Ehhez már le kell mennünk a Gon-folyó déli oldalára, hiszen ami rontás sarjadék az északi területeken fellelhető volt, azt már eddigre össze kellett szednünk. Odalenn pedig az első jó kis lelőhely a Cathalontól dél felé vezető út mellett (ahol az összezúzott Királyok Hídja állt valaha) leledzik, túl az Ork katapultok nevű helyen. Itt aztán mindjárt 5 darabot össze is kaparhatunk a sarjadékból. A többit azonban máshonnan kell összeszedegetnünk. Ennek a küldetésnek is varázskártya lesz a jutalma.


Akarat megtörés (Breaking the will)

Küldetést adja: Ebrat Skelden

Az alapfeladat az, hogy az Ásatásokról menjünk Covengorba és zsaroljuk meg Maxia Calvo férjét. Másfelől választhatjuk azt is, hogy kiszabadítjuk Maxiát. Ezt a "A hűség próbája" küldetés kapcsán kapjuk meg az Ásatások fejezetben. Amennyiben kiszabadítjuk Maxiát (ami a "Játszadozás a reménnyel" küldetés lényege), akkor Ebrat már a kapu előtt vár minket. Mivel mást ekkor már úgysem tehetünk, vágjuk le. Ezután már csak annyi a feladatunk, hogy elugrunk Eryn Calvohoz, hogy leróhassa háláját.

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information