Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
Drak'ar sivatag PDF Nyomtatás E-mail

Mahat oázis


Kristály kutatás (Chrystal search)

Küldetést adja: Prantax (Mahat oázis)

Ez az első zsebkendőnyi oázis, amelybe belebotlunk Drak'ar terméketlen, száraz sivatagában. Már itt emlegetik a Nagy Fehér sárkányt. Prantaxtól kapjuk a fülest, hogy ha összeszedünk egy halom kristályt, és a sárkányfészeknél található oltárra helyezzük, akkor megjelenik a Nagy Fehér. Na akkor megmutathatjuk, milyen nagy legények vagyunk. Ez a küldetés akkor teljesül, ha összegyűjtünk 5 darab KÉNt (igen, a kristály valójában kén) és odalépünk az oltárhoz a sárkány fészeknél, és hipp-hopp ott terem a Nagy Fehér sárkány.

1. Tipp: Kénből a sivatagban találhatunk pár darabot, de már utazásunk során is összegyűjthettünk innen-onnan.
2. Tipp: Tulajdonképpen meg is ölhetjük a Nagy Fehér sárkányt, de a Sárkányokkal Suttogó küldetésnél leírok egy módszert, amelynek segítségével kinyerhetjük a sárkány megölésével és még két másik küldetés teljesítésével járó xp-t és egyéb jutalmakat.


Beszélj Ari Aldamorral (Talk to Ari Aldamor)*

Küldetést adja: Prantax (Mahat oázis)

A küldetést még a Kristály kutatás kapcsán kapjuk, ha többet akarunk megtudni a Nagy Fehérről. Ha nem tudjuk, hol kezdjük a kutatást, akkor is érdemes felkeresni az öreget (de Antaloor térképén elég egyértelműen jelölve van a Sárkány fészke). Aztán meg kapunk tőle egy másik küldetést is. Ez a feladat azonban rögvest megoldódik, amikor szóba elegyedünk Ari Aldamorral, akit úgy is neveznek: Sárkányokkal Suttogó (térképünkön jelölve lesz helyzete).


Sárkányfészek, hágó


Sárkányokkal suttogó (The Dragon Whisperer)* / Sárkány harc (Dragon fight)

Küldetést adja: Ari Aldamor

Megismerhetjük a Sárkányok alaptörténetét, és azt is, hogyan született a "Nagy Fehér legendája". Ari elmeséli, hogy az albínó sárkány hogyan terrorizálja a többi sárkányt, hogy azok teljesítsék minden akaratát. A zsarnok sárkány ellopta a többiek tojásait és ezzel zsarolja őket. Ali elmondja nekünk, hol található a Fehér Sárkány fészke. Azt kéri tőlünk, találjuk meg a tojásokat, majd szóljunk neki és ő majd kapcsolatba lép a többi sárkánnyal. A fészeknél azonban nem találunk mást, csupán a Nagy Fehér jelenik meg nekünk, ha teljesítjük a Kristály kutatás küldetést. Itt nem lesznek tojások. Tovább kell mennünk, át a hegygerincen átvezető hágón - itt előbb egy homoksárkánnyal lesz dolgunk, majd számos kőgólemmel). Aztán ha beértünk a Halott Erdőbe, levágtunk két skorpiót, megleljük a rejtett fészket a tojásokkal és a főküldetéshez szükséges Levegő kővel. No, a követ tegyük zsebre. Menjünk vissza Arinak jelenteni. Erre ő azonnal szól sárkány barátainak, hogy mostmár megfoszthatják a trónjától a zsarnokot. Nekünk meg elmondja, hogy a Sárkány fészektől észak-keletre megnézhetjük a sárkányok harcát.

Tipp: Ugyebár a Nagy Fehér sárkány két módon semmisíthető meg: az egyik, hogy teljesítjük a Kristály kutatás küldetést és mi magunk öljük meg; a másik, hogy végigvisszük az Ari Aldamoros szálat és a többi sárkány csinálja ki. No de van egy módszer, amellyel minden küldetésből kinyerhető az xp és a képesség pont is...

1.)Vegyük fel mindkét küldetést, amiről szó volt.
2.)Vigyünk 5 darab ként az oltárhoz, s a Nagy Fehér megjelenik (Kristály kutatás küldetés teljesítve)
3.)NE öljük még meg, hanem hagyjuk ott. (Ha nem megyünk a közelébe, nem ártalmas, nem rohan le minket.)
4.)Menjünk a Nagy Fehér rejtett fészkéhez, nézzük meg a tojásokat (és persze szedjük fel a Levegő követ az Ereklyéhez) (Sárkányokkal Suttogó küldetés teljesítve)
5.)Menjünk vissza Ari Aldamorhoz beszámolni a látottakról, hogy megnézhessük a sárkányok harcát.
6.)Kocogjunk el a harc helyszínére (a Sárkány Fészektől észak-keletre, felfelé a magas hegyek lábánál). Be kell kocognunk az ott lévő két barátságos homoksárkány közé. (Sárkány harc küldetés teljesítve - több, mint 1200 xp-t kapunk ezért).
7.)A Nagy Fehér azonban még mindig ott van, ahol megidéztük, hát guruljunk le oda.
8.)Egy bug miatt a Nagy Fehér azonnal meghal, mire odaérünk (mivel a többi sárkány megölte őt - még úgy is, hogy ott sem voltak!)
9.)DE megkapjuk a 3 képesség pontot és az xp-t is, ami akkor járt volna, ha mi magunk öljük meg!

(Ez 1.6-os patchnél játszható le biztosan.)


Sárkányfészek


Sakál támadás (Jackal attack)

Küldetés adja: Thilatus (Xanthos oázis)

A Xanthos oázis a másik emberlakta település a sivatag keleti szegélyén, Mahat szomszédságában. Thilatus a falvacska közepe táján, a nyílt sivatag felé eső szegélyén álldigál. Megkér minket, hogy számoljunk fel egy sakál falkát, amely zaklatja az ottani embereket. Az odajutás úgy történik, mint általában: követjük a térkép jelzését a búvóhelyükhöz. (Meg kell mondjam, hogy a táboruk előtt járőröző két Kőgólem legyőzése jóval nagyobb kihívás jelent, mint annak a pár sakálnak a levágása.) Ha megtettük ezt a szívességet Thilatusnak, kapunk némi aranyat, majd a csóka nyugodtan visszatérhet a munkájához.


Xanthos oázis


Szennyezett víz (Water pollution)

Küldetést adja: Kimal (Xanthos oázis)

Thilatustól nem messze az árnyékban egy hölgyemény ácsorog. Kimal elmeséli nekünk, hogy a legutóbbi sakál támadáskor az egyik sakál hullája beleesett a kútjukba. Azóta ahogy bomlik, folyamatosan mérgezi a vizet. Szüksége lenne egy főzetre, amely eltünteti a maradványokat a kútból és újra ihatóvá teszi a vizet. Megkér minket, hogy segítsünk a falunak. A következő két feladat teljesítésével megszerezhetjük a megfelelő oldószert, s ha ezt visszahozzuk a nőnek, a küldetést teljesítettük.


Találd meg Pak'munt (Find Pak'mun)

Küdletést adja: Kimal (Xanthos oázis)

Egy ember van, aki a szükséges főzetet el tudja készíteni, ő a Drak'ar sivatag északi hegyvonulatának lábánál él (térképünkön megjelölésre kerül). Kocogjunk oda, s ha szóba elegyedtünk vele, a küldetés már teljesül is.


Pak'mun főzete (Pak'mun's potion)

Küdletést adja: Pak'mun

Miközben beszélgetünk az ipsével, természetesen elvállalja az oldószer elkészítését. Csakhogy amikor átnézi, mire van hozzá szüksége, rájön, hogy a skorpió farok készlete kifogyott. 1 darab kellene neki a főzet elkészítéséhez. Ha nem lenne nálunk - bár ezt kétlem, mert csak amíg ideértünk, legalább 6-7 skorpióval kellett összefutnunk -, akkor vágjunk neki egyet (a fickó házától lefelé van egy kis rom, ott mindjárt kettő skorpió is lófrál). Ha meg van nálunk, akkor a beszélgetésben opcióként is megjelenik, és akár rögtön oda is adhatjuk neki. Ha megkapta, elkészíti a főzetet, s mikor befejezzük a dumcsit, a főzet is a miénk, meg a küldetés is okés lesz.

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information