Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
Előörs PDF Nyomtatás E-mail

Előörs térképe


Egy fizetett gyilkos (A paid murder) / Keresztfa állítás

Küldetést adja: Tidar Shog
Hírnév: Giriza

Tidar egy kis táborhelyen található az Előörs közelében. Az egyik Testvériségi vezető átverte és ezért bosszút akar. Egészen konkrétan azt akarja, hogy végezzünk vele. A küldetés teljesítéséhez meg kell csinálnunk az "Az őr testvére" - küldit is. Miután megtudtuk, hogy a Rozsdás Ogre Tanyára menekült (csak ezután jelenik ott meg, előbb nem!), menjünk oda és beszélgessünk el vele. Felajánl egy üzletet: dupla árat fizet, ha Tidar ellen fordulunk és megöljük őt. A választás a miénk. Megölhetjük Darat Honmoriát (1000 arany + 1 Giriza pont), vagy Tidart (2000 arany).

Tipp: Ha később be akarunk jutni Gorelinba - márpedig oda érdemes menni -, oda 2 Giriza hírnév szükséges. És Giriza pontot igen lassan lehet szerezni. Megoldható, de azzal elhúzunk pár küldetést, mint a rétestésztát. :-)


Az őr testvére (Check up the guard's brother) / Hat láb mélyen (Six feet under)

Küldetést adja: Eskel Olbrot
Hírnév: Testvériség

Eskel akkor áll velünk szóba, amikor átvágunk az Előörsön, és megkér minket, hogy nézzünk utána fivérének, aki a lerombolt erődben van az út végén. Tipegjünk hát oda. Odafelé összefutunk Ilon Kircerrel, aki elmondja nekünk, hogy mi minden történt a várban és Loth valószínűleg már halott. Haldjunk tovább és nézzünk körül a várban. Két sárkánypikkelyt találhatunk a sárkány csontvázak mellett itt-ott - ezekre szükségünk lesz egy tharbakini küldetéshez.
Nézzünk le a börtönbe és kerssük meg Ton Makirit. Ő majd elmondja, hogy Loth halott és hogy az erőd parancsnoka elmenekült a Rozsdás Ogre Tanyára. (Ezt tudnunk kell az "Egy fizetett gyilkos" küldetéshez.) Fussunk vissza az Előörsre és mondjuk el Eskelnek, mi a helyzet.


Bebörtönzött őr (The locked guard)

Küldetést adja: Ton Makiri

Ton Makiri megkér, hogy szerezzünk neki egy tolvajkulcsot, hogy kiszabadíthassa magát. Biztosan van nálunk egy, hát adjunk neki egyet, legyen boldog. (Ha nincs, akkor könnyen szerezhetünk a kereskedőknél.) Egészen a kijáratig elkocog, aztán ott fog ácsorogni. Ne is akarjunk tőle többet...

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information