Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
Enklávé PDF Nyomtatás E-mail

Enklávé és környéke

Először is ahhoz, hogy egyáltalán beengedjenek minket Enklávéba, a Nekromantáknál el kell érnünk 2 hírnév pontot. (Ha korábban elvégeztük Orm Varagornak a küldetéseket, akkor mostanra bőven megvan a szükséges repu.)


Egy szikra a sötétségben (A spark in the darkness)

Küldetést adja: Xavo Wellmek

Xavo megkér minket, hogy öljük meg őrült bátyját, aki Enklávétól dél-nyugatra egy barlanban tanyázik. A nekromanta faluból kilépve induljunk el a kerítés mentén jobbra. Ezt az utat kövessük. Itt már elátkozott földet tapos a lábunk, ahol találkozhatunk vas gólemmel, gyilkos darazsakkal és levegőben úszkáló agyakkal, meg húsevő növényekkel szép számmal. A lények többsége egy-két vágással kivégezhető, de a vas gólemekkel meggyűlhet az ember baja. Ha nem tetszik a képük, egyszerűen kerüljük ki őket - van hozzá hely bőven. No, ha elértünk a meredély végéhez, ott forduljunk balra felfelé és egy kicsiny ork csapat után megleljük a barlangot. Néhány Jégcsontváz és Jéggólem őrzi a nekromantát. Rájuk vigyázzunk, de az őrült tesó kinyírása nem fog gondot okozni. Ha végeztünk vele, kocogjunk vissza Xavohoz a jutalomért.


Az élők ellen (Against the living)

Küldetést adja: Ito Tomaga
Hírnév: Nekromanták

Ito egy rendkívül lelkes nekromanta. Abszolút híve a Lángnak és a nekromancia tudományának. És pont ezért nagyon fájlalja, hogy a falutól nem messze lévő kísérleti helyen mostanában nem tudnak dolgozni, mert fura lények és szörnyek zaklatják ott az embereket. Megbíz minket azzal a feladattal, hogy nézzünk utána a dolgoknak és tisztítsuk meg a szent helyet bármitől, ami ott téblábol. Ha ezt megtesszük, engedélyez egy beszélgetést a Lánggal. Ezúttal menjünk kicsit tovább Enklávétól a hegyek felé vezető úton, s az első leágazásnál menjünk jobbra. Emellett az út mellett találjuk bal oldalon (sziklák mögött) az Enklávé teleportot is. Pár lépés után meglátunk egy teleport-szerű építményt, mely körül főként raptorok kolbászolnak. Könnyedén suhintsuk le őket, majd akár vissza is térhetünk Itohoz, hogy készen vagyunk.

Tipp: beszéljünk még Moonnal is, mielőtt erre jövünk. Ő a kapu mellett jobb oldalon áll (ahogy befelé jövünk). Beszél nekünk a Két Domb nevű helyről, hogy azt kerüljük el messzire, ha ezen a környéken járkálunk, mert szörnyű dolgokat hallott róla. Azt híresztelik, borzalmas lények tanyáznak ott. Nosza, kocogjunk tovább a nekromanta kísérleti helytől, s jónéhány halállovag lekaszabolása után elérkezünk Két Dombhoz. Valójában egy Pokol Nagyúrról és egy Démonról van szó (ez utóbbit valószínűleg a sziklafalba beágyazódva találjuk meg). Nem nagy ügy, ha már valaki eljutott idáig. Ez nem szerepel külön küldetésként, de tetemes xp-t szerezhetünk az úton és a két démon megölésével még 1 képesség pontot is szerezhetünk.


A Hit próbája (The test of faith)

Küldetést adja: Láng
Hírnév: Nekromanták

És eljött a nagy pillanat! Találkozhatunk a Lánggal, akiről csupán suttogni mernek az emberek. Gonoszsága és lázítása elősegíti a Rontás szétterjedését a világban... No, a Láng valójában egy lány, akit megszállva tart egy - valószínűleg gonosz - szellem. Mindenesetre a Láng egy komoly feladattal bíz meg minket (biztosan lesz olyan, akinek nem lesz a feladathoz gyomra). El kell vinnünk a nekromanták mérgét Négy kő falvára és bele kell dobnunk a kútba. Ha vállaljuk a küldetést, ugorjunk vissza Négy kő falvára. Sétáljunk a kúthoz, majd mászkáljunk el valahova, hogy a méreg kifejthesse hatását (pl. teleportáljunk el valahova, majd vissza - ez talán a leggyorsabb módszer). Mire visszatérünk, a falu lakosságának nagy része holtan hever szanszét. (És akinek még mindig van gyomra, az átmehet hullarablóba és kifoszthatja őket, de ne számítson túl sok mindenre. Ez szegény falu - nem úgy, mint az Elfeledett település.) Miután elvégeztük a melót, menjünk vissza a Lánghoz.

1. Tipp: Ne feledkezzünk meg elvégezni minden olyan küldetést, ami Négy kő falvához kapcsolódik, hiszen ha meghalnak az emberek, nem lesz már, aki küldetést adjon, vagy akinek elmondjuk, milyen ügyesek voltunk.
2. Tipp: És persze az se menjen ki a fejünkből, hogy mi megígértük a Cathalontól nem messze állomásozó Sygiusnak, hogy likvidáljuk a Nekromanták vezetőjét. Ő pedig a Láng. Tehát érdemes végezni vele. Ha megöljük, természetesen letámadnak minket a faluban élő emberek, és LENULLÁZÓDIK a hírnevünk a Nekromantáknál. Tehát Enklávéban is intézzünk el mindent, mielőtt ezt a döntést meghozzuk.

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information