Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
Gor Gammar PDF Nyomtatás E-mail

Ashmohar tisztása


A skorpió fullánkja (The scorpion sting)

Küldetést adja: Ashmohar

Ashmohar egy nekromanta, aki a Halott erdőben él Gor Gammartól észak-keleti irányban (kis térképünkön megtalálható). Ha már így összefutottunk vele, megkér minket, hogy vigyünk neki egy skorpió fullánkot. Ezek a leggyakrabban előforduló lények Drak'ar sivatagában, de néhány azért itt is kószál a felégetett fák közt. Ha hozunk/adunk neki egy fullánkot, ad egy másik küldetést is.


Tisztítsd meg a tisztást Ashmohar számára (Clear the glade for Ashmohar)

Küldetést adja: Ashmohar

Ashmohar rejtélyes kísérleteiről elcseppent pár szót, csak hogy felkeltse érdeklődésünket. Aztán szépen megkér minket, hogy segítsünk neki, mert úgy nem tudja folytatni a kísérleteit, hogyha az arra alkalmas helyen hemzsegnek a vérbarbárok. A térképünkön megmutatja a helyet, ahol a zavaró körülményeket meg kell szüntetnünk. Ez a hely pedig az Ősök Temploma, nem messze Ashmohar kunyhójától. Hát pucoljuk ki a helyet - nem lesz nehéz. Kocogjunk vissza Ashmoharhoz és szóljunk neki, hogy a hely okés.


Beszélj újra a nekromantával (Talk to the necromancer again)

Küldetést adja: Ashmohar

Ha elbüszkélkedtünk tettünkkel, azt ígéri, ad nekünk valamit, ami segítségünkre lesz az orkok ellen. A tisztáson kell vele találkoznunk. Hát ugorjunk...


Gor Gammar térképe


Vidd a mágikus eszközt Gor Gammarba (Take the magical device to Gor Gammar)*

Küldetést adja: Ashmohar

Végre megkapjuk tőle, amiről elejtette a morzsákat. (Azért ezzel a remek ajánlattal valami bűzlik...) Ez egy Halálos Ork Gyilkoló nevezetű szerkezet. Gor Gammar kapu elé érve automatikusan aktiválódik. Elszabadul egy varázslat, amely áttörve a kapun minden a városban (és közvetlenül a város falánál) lévő orkot elpusztít. Szabad az út az orkok erődjébe. A kapuval csaknem szemközt van egy hatalmas tűz oltár, ahol a főküldetés szálhoz szükséges Tűz kő található. Fogjuk meg és tegyük el. Végigjárhatunk a városon, kifoszthatjuk az orkokat, a ládákat. A városban felfedezhetünk egy titkos alagutat (Végzet útja). Azért ha mégis kaszabolni szeretnénk, ide ugorjunk be. Itt még élnek az orkok, és a ládákból is jó cuccokat szedhetünk össze. Amint kiérünk a városból, ott is találkozhatunk élő orkokkal. Arra vigyázzunk, ha innen visszatérünk a városba, készüljünk a harcra! Az orkok feltámadtak! Hogy miért? Ha vissztérünk Ashmoharhoz, ahogy kérte, akkor megtudhatjuk. Az Öreg Templom lábánál holtan hever a nekromanta. Mellette áll egy paladin. Tőle megérdeklődhetjük, hogy mi zajlott itt, míg távol voltunk. Hát kérem a nekromanta hátsó szándékára is fény derül. Valaki (khrm...) segített a nekromantának Gor Gammar orkjaiból élőhalott orkokat csinálni! Előbb megölte őket, majd feltámasztotta, s most aztán megállíthatatlan sereg lett belőlük. Itt két választásunk van: vagy azt mondjuk, hogy semmi közünk a dologhoz (ebben az esetben elenged minket - és azért valljuk be, mi nem ezért kértük tőle a szerkezetet), vagy az "ártatlan, bölcs öregember" védelmére kelünk (ez azért enyhe túlzás...) és leverjük a paladint.

1. Tipp: a Tűz követ azonban még két másik módszerrel is megszerezhetjük. Ne feledkezzünk el az Ork álcázási páncélról, amit Cathalonban vásároltunk meg, s ha még nem használtuk fel Hadeborgban, akkor most is hasznát vehetjük. Illetve be lehet még menni a hagyományos módszerrel: üvöltve lerohanni az ellent. Persze ez egy idő múlva unalmassá válik, hiszen iszonyat sok ork van a várban, erős védelemmel és fegyverekkel ellátva, de azért pár elhalálozás és újraéledés árán végül sikerülhet elfoglalni az erődöt. Igen jó fejlődési lehetőség, ámbár valószínűleg egy idő után unalmassá válik... (Vagy ezt már mondtam? :-) ) Szóval így vagy úgy, de szedjük össze a Tűz követ.

2. Tipp: van egy csavaros módszer, mellyel eszméletlen mennyiségű xp-re és temérdek jó cuccra meg pénzre tehetünk szert! Először is úgy kezdjük, hogy elkérjük az Ork Gyilkolót Ashmohartól, ezzel megközelítjük Gor Gammart. A szerkezet ugye minden orkot kiírt a városban. Menjünk be. Fosszunk ki minden orkot és minden ládát. Mivel több, mint valószínű, hogy többször is megtelik a hátizsákunk, nézzünk ki 1-2 ládát magunknak a városban és pakoljuk bele a felesleges zsákmányt. Ezekhez nem fog nyúlni senki! Gyanús lehet és kísérteties látvány, amikor a fosztogatás közben egyszercsak felegyensedik egy-egy ork hulla. Mintha csak életre kelne, de - még nem. Amikor már mindenegyes ork tetemet kifosztottunk, akkor - de csakis akkor - távozzunk akár a teleporton, vagy még inkább a Végzet útja nevű átjárón keresztül. Itt már élő orkokhoz lesz szerencsénk, nem is kevéshez. Ezután készüljünk fel és lépjünk be újra Gor Gammar várába. Minden ork életben lesz!!! :-) Így aztán neki is állhatunk a cséphadarásnak. És ezután jön csak a poén... Újra kifoszthatunk minden orkot! Miután minden ellenséget megöltünk a várban, nekiállhatunk módszeresen újra kizsebelni a halottakat, és annyiszor teleportálhatunk el egy kereskedőhöz, hogy eladjuk az iszonyat mennyiségű holmit, ahányszor csak akarunk. Most már elég halottak az orkok, többé nem élednek fel újra. Viszont a ládába bepakolt cuccokat is magunkhoz vehetjük és akár el is adhatjuk mindet!

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information