Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
Karga tábor PDF Nyomtatás E-mail

Karga tábor térképe


Begyűjtött bizonyíték (Collecting evidence)

Küldetést adja: Ethan
Hírnév: Karga klán

Ez a küldetés arról szól, hogy iratokat kell vissza szerenünk Zed Masaratól Gorelinban. Ha azt mondjuk, Ethan küldött, nem csinál belőle nagy ügyet, egyszerűen csak odaadja a papírokat. A másik verzió, ha "a Skelden Ház üdvözletét hozzuk", akkor meg kell ölnünk, s ezután elvehetjük tőle a papírokat. Persze ehhez be kell jutnunk Gorelinba, amihez 2 Giriza pont szükséges! (A kellő mennyiségű pontok beszerzéséhez nézzük meg a korábbi küldetéseket, vagy a Frakció bónuszokat.)

Tipp: Ha ezt a küldetést úgy fejezzük be, hogy az iratokat Ethannek adjuk, akkor az Ásatásokon kapott "Áruló a háznál" küldetést elbukjuk!


Isa (Isa)

Küldetést adja: Barra Gall
Hírnév: Karga klán

Barra azt akarja, öljük meg Isát - egy embert, aki elárulta a klán egyik vezetőjét. 5000 aranyat ígér, ha kinyírjuk. Ez egyáltalán nem nehéz, ha tudjuk, hol keressük őt. Isa ugyanis már halott; a tábortól keletre találhatjuk meg. (A táborhoz vezető út egy "barlangon" vezet át, a szájában van egy mágikus forrás. Innen forduljunk észak felé és balra előre egy mélyedést láthatunk, ami egy szikla párkány alatt húzódik meg. Ott találjuk meg.) Ennél ne legyen nehezebb pénzkereseti lehetőségünk (persze csak az van :-) ).


Kifogyó készlet (Sources drying up)

Küldetést adja: Antrai
Hírnév: Karga klán

Antrai kér tőlünk 2 gyógyitalt. No, hát ennél egyszerűbb dolgunk már nem is lehetne. Adunk italt, kapunk lóvét.


Karga (Karga)

Küldetést adja: Cahal Karga (felső tábor)
Hírnév: Karga klán

Ha elég magas a hírnevünk a Kargáknál, Cahal megengedi nekünk, hogy beszélhessünk az apjával, Ultarral. Egy kunyhóban lesz a felső táborban. Azt mondja, kérjünk még időt, mikor az apjával beszélünk, s hallgassuk meg az ő tervét is. Persze az automatikus dumcsiba nemigen lesz beleszólásunk, de végül úgyis fogunk vele beszélni, mielőtt elindulunk a dolgunkra.


A végső csapás (A final strike)

Küldetést adja: Ultar Karga
Hírnév: Karga klán

Ultar arra kér minket, gyűjtsünk bizonyítékot arra nézve, hogy a Skelden Ház a király ellen munkálkodik. A bizonyíték Sano Moon házában található az Ásatásoknál. Közvetlenül a földön meglátunk egy "hamisító"-t. Vigyük vissza Ultarnak, hogy befejezhessük a küldetést és bebocsátást nyerjünk az Ereklye foglalathoz - az ereklyéhez, melyre a főküldetés szálhoz szükségünk van.

1. Tipp: a végigjátszási forrásom szerint Sano Moon háza nyitva van, ha megvan a megfelelő hírnevünk a Skeldeneknél. Ez változó! Nálam (maximális hírnévvel) egyáltalán nem volt nyitva. Be kellett törnöm a házba, ami azzal járt, hogy vagy 30.000 aranyat fizetnem kellett volna, vagy - én mondjuk ezt választottam - szembeszálltam velük. Ekkor mindenkit le kellett vágjak egy-két ember kivételével. Ha lett volna türelmem, akkor éjszaka is beosonhattam volna - talán. Későbbi tapasztalataim szerint ha megvárjuk, míg Sano Moon bemegy a házába, vagy éppen kijön, akkor beléphetünk oda gond nélkül.
2. Tipp: Ha ezt a küldetést teljesítjük, véget vetünk a Karga vs. Skelden küldetésszálnak, de nem kapunk több küldetést sem. Ergo: előbb minden más küldetést csináljunk meg az Ásatásoknál.


Szemet szemért (Eye for an eye)

Küldetést adja: Cahal Karga
Hírnév: Karga klán

Amikor megkapjuk a "Végső csapás" küldit Ultartól, Cahal kipuhatolja, mik a szándékaink, majd hozzáteszi a magáét az üzlethez. Ha úgy alakul és lesz lehetőségünk, öljük meg Ebrat Skeldent, s ő szép kis summát fizet nekünk. Ahhoz, hogy bejussunk Ebrat Skelden közvetlen környezetébe, egy bizonyos mértékig meg kell növelnünk hírnevünket a Skelden Háznál. Ám ha már bejutottunk, Ebrat is ad nekünk pár küldetést. Itt jön az a pont, amikor el kell döntenünk végleg, hogy melyik csoport mellé állunk: Karga klán, vagy Skelden Ház. Ha a Kargák mellett tartunk ki, akkor a végén visszatérhetünk Cahalhoz az ígért jutalomért.

Tipp: mielőtt bármit döntünk egy másik szintén meghatározó feladatot kapunk Ebrat Skeldentől, amit akár a Karga klán javára is lejátszhatunk. Ezt a küldetést Maxia Calvotól kapjuk, aki egy bebörtönzött nő az Ásatásoknál. Az ekkor meghozott döntés is gyakrolatilag "oldalválasztást" jelent.


Karga kincstár (Karga treasury)

Küldetést adja: Ultar Karga / Ebrat Skelden

Hát, ha ezt küldetésnek lehet nevezni, akkor igen egyszerű a megoldása. Odakocogunk a kincstárhoz, ami ekkorra már nyitható állapotban lesz. Besétálunk, és elhozzuk az Ereklye keretet, s ezzel magunkénak tudhatjuk az első darabját az áhított ereklyének.

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information