Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
Keleti katonai tábor PDF Nyomtatás E-mail

Keleti katonai tábor


Egy levél kézbesítése (Deliver a letter)

Küldetést adja: Rek Crooket

Amikor először lépünk be a táborba, Rek azonnal megszólít minket. Beszél nekünk egy bizonyos levélről, amit át akar velünk adatni a parancsnoknak. Vigyük hát el Landor Draknak, a helyi parancsnoknak, aki nagyjából a tábor közepén áll egy sátor előtt. Megnézi, majd megállapítja, hogy ez a levél már egész jó hamisítvány. A kérésünkre elmagyarázza, hogy Rek Crooket egy szélhámos csirkefogó, aki mindenáron át akarja helyeztetni magát máshova. Mindenesetre a feladatot elvégeztük.


Három üveg whisky (Three bottles of whisky)

Küldetést adja: Landor Drak

Landor közli velünk, hogy mivel hamis levelet hoztunk neki, börtönbe kell záratnia minket. Ám ha teljesítünk neki egy feladatot, akkor elenged minket. Konkrétan három üveg whiskyt kell neki szereznünk méghozzá egy csempésztől, mert ő árulja a legjobb piát. Javasolja, hogy a csempész nevét és az aktuális jelszót kérdezzük meg Rek Crookettól. A feladat akkor lesz kész, ha megkapja tőlünk a piát.


Beszélj a csempésszel (Talk to the smuggler)

Küldetést adja: Landor Brak

Rek Crooket elárulja nekünk a csempész nevét és a jelszót is. Beszéljünk hát az illetékessel, akit a tábor dél-keleti részén fogunk megtalálni (térképünkön mejelölésre kerül). Ha szóba elegyedünk vele, a küldetés megoldódik.


A csempész (The smuggler)

Küldetést adja: Samel Girkon

Ha dumcsizunk a csempésszel, alkudozhatunk is, de a kialkudott 90 aranyat érdemes elfogadni. Ha megvettük a piát, vissza Landorhoz a pénzünkért.


A szakács (The cook)

Küldetést adja: Bodlo

Bodlonak 7 farkasszívre van szüksége, hogy elkészíthesse a katonatisztek ételét. Rendkívül egyszerű, mivel már valószínűleg 7-nél jóval több farkast leöltünk a játék során. Adjunk neki farkasszivet. Bodlo ettől rendkívül boldog lesz. Fizetni viszont nem tud.


Elrejtett kincs (Hiddent treasure)

Küldetést adja: Bodlo

Hát igen. Ha az együgyű, de igen jószívű szakács fizetni nem is tud azért, mert kihúztuk a csávából, térképünkön megjelöl Qudinar nyugati partjánál egy pontot, ahol egy csónak alá kincset retettek el. Ha ezt megtaláljuk, a küldetést teljesítettük.


Ügyelj a csapdára (Mind the trap)

Küldetést adja: Xyros

Xyros azt akarja, hogy nyírjunk ki egy ork zsoldost, aki a tábor közelében rejtőzködik. Persze megy a vetítés, hogy ilyen ravasz, meg olyan ravasz az Undy mester, és nagyon kell ügyelni a különböző csapdáira és a minden hájjal megkent fegyvereire. Ennek ellenére ez egy gyors és könnyű feladat. Az ork rejtekhelye néhány lépésre van a tábortól észak felé (tékrépen jelölve). Ugorjunk oda, öljük meg a nyomorultat, aztán hopp vissza Xyroshoz az aranyunkért.


Egy kis gatyalopás (Theft of some underpants)

Küldetést adja: Marco Rivdal

Marco azt akarja, hogy lopjuk el a parancsnok alsógatyáit a helyi mosodából. Meg akarják szívatni a parancsnokot, mert az túl szigorú az embereivel. A gatáykat ki akarják lógatni a tábor közepére. A mosoda a folyó partján van - tipegjünk oda. A "küldetés" akkor teljesül, ha Marco megkapja az alsógatyát.


Keresd meg a szennyest (Find the laundry)

Küldetést adja: Marco Rivdal

Tulajdonképpen ez a feladat szerves része az előző bulinak. Ugyanis Marconak az az ötele támadt, hogy az alsógatyák sokkal jobban mutatnak majd a téren, ha még szennyes állapotban kerülnek oda. Egyetlen alsónadrágot találunk. Azt vegyük fel és vigyük a fickónak.


Alkudozás Rigwellel (Dealing with Rigwell)

Küldetést adja: Rigwell

Adjuk át Mellor nyilait Rigwellnek és kérjük a jussunkat. Ha ezt megkapjuk, ugorjunk vissza Cathalonba Mellorhoz még egy szóra.


Beszélj Gravorral (Talk to Gravor)

Küldetést adja: Rigwell

Rigwell mesél nekünk egy árulóról, akit mindenki szeretne holtan látni, de ennél többet nem tud mondani az ügyről. Viszont itt van a táborban a király küldötte, aki több információval szolgálhat. Ő Gravor. Beszéljünk vele.


A szökevény (The deserter)

Küldetést adja: Gravor

A király küldötte mesél nekünk egy árulóról, aki csatlakozott az orkokhoz. A neve Kun Paik. Meg kellene ölnünk. A probléma ott kezdődik, hogy Kun Paik Hadeborg kastélyban rejtőzik, a Gon-folyótól délre, amely várat köztudottan az orkok lakják. Na mostan, ha úgy határozunk, hogy bevesszük a várat Kun Paik elérése és likvidálása érdekében, előtte mindenképpen vegyük fel Cathalonban az "Ork katapultok" küldetést. Az áruló maga nem ellenfél, de az orkok és az ogrék már némiképp hátráltathatnak minket feladatunk elvégzésében. Tehát így készüljünk rá. (Tulajdonképpen akár a Cathalonban szerzett ork álcázási páncélt is magunkra ölthetjük, de az nem buli...)

Tipp: ahhoz, hogy ezt a küldetést megkapjuk, mindeképp teljesítenünk kell a "Nyilak Rigwellnek" küldetést.

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information