Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
Komorin PDF Nyomtatás E-mail

Komorin térképe


Egy lótenyésztő a bajban (A troubled horse breeder)

Küldetést adja: Lucius Darx

Lucius Darx a Testvériség tagja - a harcosok ligája a Two Worldsben. Megkér, hogy látogassuk meg Vesit Delurnát, egy lótenyésztőt.


Kierőszakolás (Extortion)

Küldetést adja: Vesit Delurna
Hírnév: Testvériség

Egy Vesit nevű lótenyésztő azt akarja, hogy számoljuk fel a Komorintól nyugatra állomásozó banditákat (helyzetük jelölve van térképünkön). Tulajdonképpen 3 ellenfelet kell elintéznünk. Egész könnyű legyőzni őket még egészen a játék elején is. Vágjuk le őket, menjünk vissza csevegni Vesittel. Megkapjuk első lovunkat és jutalmunkat. Aztán még +1 reput a Testvériségnél.


Egy öreg barát / Minden eszközzel (An old friend / By all means)

Küldetést adja: Ferid Redismos
Hírnév: A Társaság

A játék kezdetétől Ferid ott virít térképünkön. Keressük meg Komorinban (kicsit balra a város déli kapujától), és elmondja nekünk, hogy kissé keletebbre van egy teleport, amit nekünk kellene aktiválni. Gyűjtsünk egy kis erőt, mielőtt odamennénk - a közelben kószáló lények ádázabbak egy csapat farkasnál (de azért az is lesz szép számmal). Amint elérjük a térképen a jelölt pontot, a teleport aktiválódik és használhatjuk a Komorinba való visszatéréshez. A Feridtől kapott teleport aktiváló követ őrizzük meg és mindig legyen nálunk, mert ennek segítségével hozhatjuk működésbe a teleportokat, melyek mellett utunk során elhaladunk!

1. Tipp: Ezt a küldetést meg kell csinálni, hogy használhassuk a Társaság teleport hálózatát. Tegyünk róla, hogy kipipálhassuk!
2. Tipp: Itt mindjárt elvégezhetjük a Gandohar és Reist Tungard "szaladj ide, szaladj oda" küldetéseit.


Személyi teleport (Personal teleport)

Küldetést adja: Ferid Redismos
Hírnév: A Társaság

Ferid megkér minket, hogy vigyünk neki 2 darab magnezitot. Így készíthet nekünk is - meg magának is - egy személyi teleportot. (A személyes teleport olyan eszköz, amellyel bárhonnan teleportálhatunk. A teleportkő ott marad, ahol hagytuk, de senki sem nyúlhat hozzá rajtunk kívül. Mi azonban felvehetjük és ismét magunkkal vihetjük, ha akarjuk.) Magnéziumot találhatunk a Grom erődben (a teleporttól dél felé haladva az úton, majd még lejjebb).


Másik személyi teleport (Another personal teleport)

Küldetést adja: Ferid Redismos

Ha hozunk még 2 darab magnezitot, még egy - egy kis morfondírozás után még KETTŐ - személyes teleportot készít nekünk. Ez az utolsó küldetése a játékban.


Brumhill térképe


Holdszem kristály (Moon eye) / Edwin Brumhillból (Edwin from Brumhill)

Küldetést adja: Veran Korstill
Hírnév: Kereskedő céh

Veran megkér minket, hogy menjünk el Brumhillbe, találjunk meg egy bizonyos ékszerészt. Mielőtt odamegyünk, mindenképpen vegyük fel Nalax Congánál a Brumhill falvával összefüggő küldetéseket. Az "Edwin Brumhillból" küldetést akkor teljesítjük, mikor átlépjük a falu üszköz kapuját. A "Holdszem kristály" küldetés teljesítéséhez meg kell találnunk egy kristályt, amely valahol a faluban a földön hever az egyik kunyhó előtt, nem messze Edwin holttestétől. Vissza Veranhoz, kapunk érte 900 aranyat és egy kis reput.


Nincs hír Brumhillból (No news from Brumhill) / Brumhill falva (Brumhill village)

Küldetést adja: Nalax Conga

Nalax aggódik azokért a komoriniakért, akik átköltöztek egy újonnan meglapított faluba, melynek Brumhill a neve. Jó ideje nem hallottak semmi hírt felőlük, és kereskedők sem érkeztek onnan. Ezért megkér minket, hogy ugorjunk el Brumhillba és skubizzuk meg, minden oké-e. Meg se próbáljuk túl korán megközelíteni a falut, mert Brumhillban akad néhány ork, akik örömmel megvillogtatják nekünk fegyvereiket! Szépen haladjunk kelet felé, dolgozzunk és mire odaérünk, kábé rendben is lesz a dolog. Csak lépjünk be a romos faluba, és tulajdonképpen mindkét küldetéssel végeztünk is. Vissza a jutalomért.

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information