Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
Nyugati katonai tábor PDF Nyomtatás E-mail

Nyugati katonai tábor


A szökevény katona (A deserting soldier)

Küldetést adja: Evon Creos

Evon Creos azt akarja, találjuk meg Arion Theriest, a dezertőrt. Ő a kicsit északabbra lévő fogadóban tartózkodik. Elvesztette páncélját, amikor kártyázott. Egyenesen visszamehetünk Evonhoz, ha gyorsan le akarjuk zárni a témát, de azért érdemes a következő küldetésre egy kis figyelmet fordítani előtte. Az hozhat némi hírnevet a Testvériségnél, ha kedvezően oldjuk meg. Egyébként ez a küldetés akkor oldódik meg, amikor megtaláljuk a katonát.


Eltűnt páncélok (Lost armour)

Küldetést adja: Arion Theries
Hírnév: Testvériség

Arion Theries elvesztette katonai fegyverzetét egy kártyajátékon. Aristot Radeios nyerte el - valószínűleg csalással. Arion vissza akarja szerezni, de már pénze sincs, hogy visszavásárolhassa. Keressük fel a fogadó háta mögött üldögélő Aristot, s ha jót akarunk a bolond Arionnak, vásároljuk vissza a páncélt 200 aranyért.

Megjegyzés: Kérdéses, hogy megkaphatjuk-e ezt a küldetést. Az 1.6-os patch után én még fel tudtam venni ezt és a következő küldetést, de azóta soha többet nem sikerült. Valószínűleg az 1.7-es patch után csúszott be valami hiba.


A két szökevény (The two deserters)

Küldetést adja: Spirk kapitány

Spirk kapitány is katonaszökevényeket kerestet velünk. De ő nemes egyszerűséggel ki akarja velünk végeztetni őket. Az egyik csóka a tábortól észak-keletre lesz a folyópart közelében. Hallgassuk meg a sztoriját, érdemes. Ha érző lelkek vagyunk, mutassunk könyörületet és csak a hajtincsét vigyük vissza a parancsnoknak, bizonyítékként, hogy "végeztünk" a szökevényekkel. (Ezután legalább megértjük majd, miért viselkedik olyan furcsán a kapitány.)

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information