Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
Qudinar PDF Nyomtatás E-mail

Qudinar térképe


Nekromanták felkutatása (Find necromancers)

Küldetést adja: Argos Moraios

Argos Moraios azt akarja, hogy jelentsük, ha bármilyen nekromanta tevékenységet észlelünk a városban. Az egyik nekromanta az utcákon üzletel. Ha elmondjuk Argosnak, szép kis summa üti a markunkat. (Persze azért nem árt előtte jól bevásárolni nála, ha igényünk van az árujára.)


Rablók odalenn! (Burglars downstairs!)

Küldetést adja: Yan Radeios

Néhány betörő bejutott Yan pincéjébe, de szerencséjére idejében észrevette őket és rájuk zárta az ajtót. Arra kér minket, ugyan nézzünk már a körmükre és tanítsuk őket jó modorra. Egyébként ha már itt járunk, folytassuk a pince felfedezését. Yan ugyan meg van győződve arról, hogy nincs másik kijárata a pinéjének, de mi ne higgyünk neki. Kocogjunk végig a kanyargós folyosón (néhány csontival futunk csupán össze) és a város mellett lyukadunk ki. Itt viszont nem messze a kijárattól két óriás skorpióval akaszthatjuk össze a bajszunkat.


Scar, a Sebhelyes (The shard)

Küldetést adja: Sling
Hírnév: Giriza

Sling azt akarja, hogy nyíjunk ki egy Sebhelyes nevű fickót. Ha még emlékszünk rá, ő az a Scar nevű szélhámos, akit Négy kő falván láttunk. Ha az első találkozáskor nem öltük meg (ld. Tharbakin keresztút fogadó: Az Árnyék követése küldetés), mostmár megtehetjük. Hoppanáljunk (ja nem, az egy másik játék ) vissza Négy kő falvára, és szólítsuk meg ismét. Ekkor már csak egy választása van: harcolni. Vágjuk le, mint a hentes a csirkenyakat, aztán ugorjunk Qudinarba, eldicsekedni, hogy milyen ügyesek is voltunk. Egészen pontosan 6900 aranyat kapunk érte és Aki Hosuno tisztes üdvözletét.


A rés (The breach)

Küldetést adja: Zatagi
Hírnév: Giriza

Ha már ott vagyunk a Giriza főhadiszállásán, az ajtóval szemközt ácsorog Zatagi. Azt kéri tőlünk, hogy csípjük el a Kereskedő Céh egyik küldeményét. A küldetés teljesítéséhez fel kell vennünk a Kereskedők küldetés-sorozatát és futárként teljesíteni a tharbakini és cathaloni küldetéseket. Ha még éppen nálunk van a Qudinarba küldött küldemény, csak mutassuk meg Zataginak. A kereskedők nem mondhatják majd, hogy elárultuk őket, hiszen visszakapjuk a csomagot, hogy teljesíthessük a feladatunkat. (Ez a küldetést az 1.4-es patch előtt bugosnak tűnt. Azóta "megjavult".)


Eltávolítás (Removal)

Küldetést adja: Aki Hosuno
Hírnév: Giriza

Aki, a Giriza vezetője, nem fog velünk szóba állni, amíg nem elég magas a repunk a Családnál (értsd: 8-as). A küldetés fókuszában a Kereskedő Céh vezetőjének likvidálása áll.

Tipp: Sajnos az 1.4-es verzióban ez a küldetés megoldatlan marad. Az 1.6-os patch után kitűnően teljesíthető.


Egy újabb furcsa kézbesítés (Another suspicious package)

Küldetést adja: Garrid Swan
Hírnév: Kereskedő Céh

Ne felejtsük el kikézbesíteni Cathalonból hozott csomagunkat Garrid Swannak. Miután átadtuk neki a dokumentumokat (melyeket akár már meg is mutathattunk Zataginak), Garrid felajánl nekünk egy üzletet. Ha legközelebb erre járunk (azaz ha legközelebb párbeszédet kezdeményezünk vele), visszadja nekünk a dokumentumokat, melyek adatait frissítette és kiegészítette új számlákkal. Persze a dolog egyre gyanúsabb, de a hírnévért azért érdemes beleegyezni. A csomagot Ashosba kell vinnünk Takashinak. Ezért a munkáért 5000 aranyat fogunk kapni.


A halott feleség (A dead wife)

Küldetést adja: Takis Royo

Takis azt kéri tőlünk, helyezzük felesége nyakláncát a sírjára a város kapuinál lévő temetőben. Könnyű feladat, mindössze néhány gyenge zombi áll az utunkban. A megfelelő temető a térképünkön megjelölésre kerül (Qudinar északi bejáratától szemből nézve balra, ahova Yan Radeios pincéjéből kavarodtunk ki. Amikor beérünk a temetőbe az egyik sírhalomnál egyszercsak kiírja, hogy teljesítettük a küldetést. Mehetünk vissza a jutalmunkért: 1000 aranyat tehetünk zsebre.


Méreg csempészet (Smuggle in the poison)

Küldetést adja: Yan Tadeios

Yan Tadeios a város északi részén lakik. Azt akarja, hogy mérget csempésszünk be a Tábornok szállására. A mérge nem öli meg a Tábornokot, csak éppen annyira legyengíti, hogy el kelljen vonulnia a városból. A szolgájának kell átadnunk a mérget, hogy teljesítettnek tekinthessük a küldetést. Ehhez azonban még két feladatot meg kell oldanunk.

Tipp: Stelios Tarmnak, vagy magának a Tábornoknak elmondhatjuk, hogy merénylet készül ellene, de akkor elbukjuk ezt a küldetést.


Csak hősök beszélhetnek a Tábornokkal (Only respected war heroes can talk to the General)

Küldetést adja: Stelios Tarm

A Tábornok segédtisztje megtagadja, hogy beengedjen minket. Azt mondja, csak azok léphetnek be, akik már bizonyították rátermettségüket a hadseregben.


Találd meg a háborús hőst (Find a war hero)

Küldetést adja: "Stelios Tarm"

Valójában ez a küldetés Stelios miatt merül fel. Találnunk kell egy háborús hőst és meg kell kérdeznünk tőle, hogyan lett belőle hős a hadseregben. Nikias Chroes elég viccesen áll hozzá a "hőstetteihez", és amikor rákérdezünk, hogy vajon eladná-e nekünk az egyik plecsnijét 100 aranyért, azonnal rááll a dologra. (Egyébként a fickót jelöli térképünk.)


Tolvajkulcs szállítmány (Get some lockpicks)

Küldetést adja: Athos Keios

Athos Qudinar déli kapujának közelében található. 5 tolvajkulcsra van szüksége egy Stelios Lomaios nevű kereskedőtől. Ő már nem vehet tőle, mert nem hajlandó vele kereskedni. Adhatunk is neki tolvajkulcsot (ugyanis a kereskedőtől biztosan nem fogunk kapni), de akkor nem kaphatjuk meg a következő küldetést. (Azt azonban mégis érdemes felvenni, mert hírnevünk növelhető vele a Girizában.) Ha beszéltünk a kereskedővel és mégis adunk neki tolvajkulcsot, akkor a következő küldetést elbukjuk.


Családi ereklye visszaszerzése (Family heirloom)

Küldetést adja: Stelios Lomaios
Hírnév: Giriza

Steliostól (Athos melletti lépcső túloladlán áll) megtudhatjuk, hogy miért sunnyog Athos Keios. Ugyanis a fickó eltulajdonította a kereskedő feleségének brossát. Stelios azt akarja, szerezzük vissza, s ha megtesszük, megfizet minket és még szól pár jó szót érdekünkben apjánál, aki Giriza-tag. Lépcsőzzünk vissza Athos Keioshoz és álljunk vele szóba. Na mostan ha mégis tolvajkulcsot adunk neki, akkor ez a küldi ugrik (ha ezután le merjük ütni, a katonák biztosan nekünk jönnek). Ha meg kérdőre vonjuk, akkor kezet és kardot emel ránk. Persze ez nem gond. Levágjuk, majd szépen elvesszük tőle a brosst. Vissza Stelioshoz, zsebre tesszük a pénzt és a jó szót.


Nekromanták varázslata (Find a necromancy spell)

Küldetést adja: Seloth Brotun
Hírnév: A Társaság

Selotht a Qudinar teleport közelében találjuk a sarokban. Azt akarja, hozzunk neki egy csontváz idéző varázskártyát. Próbáljunk keríteni egyet. (Az egyik legegyszerűbb mód: csináljuk meg a Covengor falubeli Orm Varagor Rontás sarjadék küldetését és jutalmul kapunk egy ilyen kártyát.)


Nekromanta bot kutatás (Find a necromancy staff)

Küldetést adja: Seloth Brotun
Hírnév: a Társaság

Ezután még egy küldetéssel bíz meg bennünket: szereznünk kell neki egy "rangosabb" nekromanta botot. Ezeket egy nekromanta holttesténél találhatjuk meg. FIGYELEM! Rangosabb nekromanta botot csak akkor fogunk találni bárhol, ha elértük/túlléptük az 58-as szintet! Ezalatt nem, efölött gyakorlatilag bármilyen nekromantánál (akár a névteleneknél a Sötét Tornyokban, akár nevesített nekromanta varázslóknál) találhatunk. Vigyük el ezt a jópofa botot Selothnak, hadd legyen boldog vele.

Megjegyzés: az 1.7-es patch után valószínűleg enyhítettek ezen a "követelményen", mert viszonylag egyszerűen lehet találni ilyen botot, még akár a játék közepe-elején is.


Vadászat a Nekromanta varázslóra (Hunt down the Magician Necromancer)

Küldetést adja: Origen Ormaios

Ezután még egy küldetés teljesítésére nyílik alkalmunk Qudinarban. Ha a botot átadtuk Selothnak, akkor a városból kifelé menet Argos Moraios (Nekromanták felkutatása küldetést adta) mellett álló fickó megállít minket. Tulajdonképpen akár meg is ölhetne minket - mert hallotta, hogy segítettünk Selothnak -, de mivel jó a hírnevünk a Társaságnál, így életben hagy minket. A mágus most nekiállt nekromantát játszani, ezért végeznünk kell vele, mint minden nekromantával, aki Cathalonban mutatkozni mer. Ezúttal Selothot már Qudinar falain kívül, a temetőben az egyik eldugott csücsökben fogjuk megtalálni. Ide menekült. Dacos a lelkem, s ha szóba elegyedünk vele, két választásunk lesz: vagy úgy búcsúzunk el tőle, mint baráttól (ennek ugyan nem sok értelme van), vagy leállunk vele küzdeni. Eléggé kezdő a csóka, úgyhogy mire egy csontvázat megidézne, már le is lehet vágni. Újságoljuk el Origennek, hogy leróttuk tartozásunkat és Seloth nem idézget többé semmilyen élőhalottat. Ekkor kapunk némi aranyat, xp-t és hírnevünk tovább növekszik a Társaságnál.

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information