Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
Szélfogó falu PDF Nyomtatás E-mail

Szélfogó falu térképe


A Karaván (Caravan)*

Küldetést adja: Ran Hogard kapitány

Hogard azt akarja, hogy találjunk meg egy karavánt, amely a Cathalonba vezető úton valahol elakadt. Fontos katonai fegyencet szállítottak és azt hallotta, hogy orkok támadták meg. A főúton találunk rá (a renderelt térképen jelölve) az egyik nagyobb kanyar után. Orkok ólálkodnak körülötte, s ha már ott vagyunk, végezzünk velük. Jelentsük Hogardnak, mire ő ad egy másik feladatot.


Az ork tábor (Orc encampment)*

Küldetést adja: Ran Hogard kapitány

Meg kell semmisítenünk a Szélfogó falutól északra található ork táborhelyet. A küldetés egyszerű - kocogjunk oda és kaszaboljunk le minden orkot, aki a szemünk elé kerül (persze ha kérdezősködünk, azért kiderül, hogy több, mint 20 képzett ork harcossal lesz dolgunk). Ezen kívül odafelé - és még az úton tovább is - vannak 5-6 orkot számláló előörsök. Az emlegetett Fehér Fej nem lesz köztük, ezért mikor helyzetjelentést teszünk Hogardnak, még két feladatot oszt ki nekünk.


Fehér Fej rejteke (White Head's hideout)*

Küldetést adja: Ran Hogard kapitány

Eszerint meg kell találnunk Fehér Fej rejtekhelyét. Annyit tudunk még meg, hogy valahol a Sírdombok Völgyében bújkál (azért a térképen villogni kezd ott a pötty).


Fehér Fej (White Head)*

Küldetést adja: Ran Hogard kapitány

Itt az idő, hogy végre elkapjuk Fehér Fejet. Széltörő falutól keletre van a rejtekhelye. Úgy álcázzák, mint a király sírjának a bejárata. Fehér Fej maga üdvözöl majd minket és felajánlja, hogy vigyük el üzenetét Hogardnak. Nosza vigyük! Vissza Szélfogó faluba, aztán megint a sírbolthoz. Fehér Fej engedélyt ad, hogy végigmenjünk az alagúton a király temetkezési helyéig. Itt megtalálhatjuk a Föld követ (amely a főküldetés szálhoz tartozik) és egy hamis koronát (ez a "Satrius koronája" küldetéshez kell majd nekünk).


Egy ogre a szélmalomban (An oger in the windmill)

Küldetést adja: Gordar polgármester

A polgármester a segítségünket kéri egy gonosz ogréval való leszámolás erejéig. Csak menjünk a jelölt térképünk szerint (a falutól nyugatra lesz) és végezzünk vele. 500 arany üti a markunkat.


Rontás a temetőben (Taint in the graveyard)

Küldetést adja: Gordar polgármester

Ezúttal a polgármester azt szeretné, ha kipucolnánk az élőhalottaktól hemzsegő helyi temetőt. Mint az előbb, most is jel kerül a térképünkre. Ez egy gyors és könnyű feladat - annál is inkább, mivel mikor odaérünk nagy valószínűséggel a csontvázak és zombik ádázul küzdenek a benyomakodott raptorokkal, s így nem figyelnek ránk -, amelyért 500 aranyat perkál nekünk a főmuki.


Satrius koronája (Satrius' crown)

Küldetést adja: Gordar polgármester

A polgármestertől kapunk egy kulcsot a király sírboltjához. (A kulcs persze teljesen véletlenül jutott hozzá. Valaki beletette a zsebébe. :-) ) A térképen lévő jelhez menjünk, lépjünk be az alagútba és gyűjtsük be a Föld követ és a hamis koronát. Jó, ha előbb felvesszük a "Fehér Fej" küldetést.


A favágók tábora (The woodcutters' camp)

Küldetést adja: Sigyor

Sigyor azt akarja, hogy számoljunk le a banditákkal, akik birtokba vették a favágók a falutól keletre lévő táborát (térképünkön világít). 1000 aranyat kapunk érte!


A rovarok (Insects)

Küldetést adja: Sigyor

Miután végeztünk a "Favágók tábora" küldetéssel, Sigyor egy másik feladattal bíz meg minket. Ezúttal a falutól keletre elszaporodott rovarokat kellene kiírtanunk. Mielőtt azonban elhagyjuk ezügyben Szélfogó falut - Sigyor tanácsához híven - beszéljünk Oldrin mesterrel. Ez a küldetés akkor lesz készen, ha a térképünkön jelölt ponton kiírtjuk a rovarokat. 1000 aranyat kapunk a jó munkáért.


Rovar tojás (Insect egg)

Küldetést adja: Oldrin mester
Hírnév: A Társaság

Mielőtt elmennénk kemotoxolni, mindenképpen vegyük fel ezt a küldetést az öreg Oldrin mestertől, mert jól jön majd a hírnév növeléshez a Társaságnál. Azon kívül kapunk jótanácsot is az öregtől, mely szerint ne karddal akarjunk nekimenni a rovaroknak, hanem inkább lesújtó eszközzel (pl. fejsze). Ezért a tanácsért csupán egy dolgot kér cserébe: a rovarok királynője mindig rak tojásokat. Egy ilyen tojást hozzunk el neki. No, akkor induljunk, végezzünk a 3-4 sáska katonával, meg az egy sáskakirálynővel. Ezután a teleport felé trappolva a homokban mindössze egyetlen tojást fogunk találni. Ezt szedjük fel, s passzoljuk le Oldrin mesternek. 500 arany jár érte.


Az igazi (I'm the real one!)

Küldetést adja: Annon Moha

Négy kő falván már találkozhattunk a kedves öreg Annon Moha mágussal. Hát itt leljük a másolatát (vagy épp ez az eredeti?). A küldetésről további információkat és feladatokat a Négy kő falva fejezetben találod meg.

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information