Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
Tharbakin PDF Nyomtatás E-mail

Tharbakin térképe


Alkohol hiány (Alcohol shortage)

Küldetést adja: Brogh Ardna

Brognak néhány palack alkoholra van szüksége, hogy éberen tartsa az őröket. Sajnos a Covengorból várt szállítmányt feltartóztatták. Menjünk oda, skubizzuk meg, mi a gond. Ha már végeztünk az "Alkohol útvonal" küldetéssel, beszéljünk Rilis Welgarral (még helyben Covengorban) és vegyünk tőle egy üveg piát (a másikat pedig a banditától szerezhetjük meg). Ha ezeket a feladatokat még nem teljesítettük, tegyük meg most, majd menjünk vissza Broghoz, adjunk el neki egy üveggel.


Az eltűnt fiú (The missing son)

Küldetést adja: Ged Sammra

Ged Tharbakin központjában található. Azt akarja, derítsük ki, mi történt elveszett fiával, aki egy bányában dolgozik a várostól keletre ("néhány lépésre" délre az Ásatásoktól). Egy Hagrast nevű fickót kell keresnünk. Nehéz ráakadni a csirkefogóra, az tuti. Beszéljünk vele, majd menjünk vissza Gedhez. Ha ezzel a küldetéssel végeztünk, Ged bosszút esküszik Ebrat Skelden ellen. Automatikusan megkapjuk a küldetést, hogy figyelmeztessük őt, veszélyben az élete. Ám ez néhány másodperc múlva teljesíti magát és semmi dolgunk nincs már vele. Az ásatásokon az egyik őrrel beszélhetünk a témáról, minthogy Ged Sammra arra járt és őrjöngött a fia miatt, de elkergették a szerencsétlent.


Ásatások környéke


Egy hiányzó bot (A missing staff)

Küldetést adja: Rama Erendar
Hírnév: A Társaság

Rama Erendar egy varázsló, akitől néhány grom ellopta a botját. Kocogjunk el Covengortól nyugatra lévő táborukhoz és vegyük vissza tőlük a cuccot. A helyük a térképen megjelölésre kerül. Mielőtt elérjük a tábort, 2 temetőn is áthaladunk (szedjünk össze minden rontás sarjadékot!). A tábor maga elég kicsi és csak néhány levágandó ellenfél van ott. Mindenképpen szedjük fel a botot, amely a földön hever és a totemoszlopot se hagyjuk ott! (Jól jön majd egy másik küldetésnél.) Add vissza a botot Ramanak némi aranyért.


A sárkánypikkely (A dragon scale)

Küldetést adja: Daron Moreli
Hírnév: A Társaság

Daront Rama Erendar közelében leljük. Addig nem fog velünk szóba állni, míg a Társaságnál nincs legalább 2 pontunk. A küldetés célja, hogy szerezzünk egy sárkánypikkelyt. Erre a legalkalmasabb hely északon található, az Előörs erődjében. Ott kettőt is összeszedhetünk egy-egy sárkánycsontváz mellől. Ha visszaviszünk egyet Daronak, kapunk némi aranyat cserébe és hírnevet.


Kereskedői Székház (Association headquarters)

Küldetést adja: Pol Getber
Hírnév: Kereskedő Céh

Pol Tharbakin déli részében található. Beszéljünk vele, s elmondja, hogy el kell látogatnunk a Kereskedő Céh székházába. Ez közvetlenül az ipse háta mögött van. Hírnevet kapunk már azért is, hogy beszéltünk vele.


A bizalom megszerzése (Earning trust)

Küldetést adja: Ion Furvo
Hírnév: Kereskedő Céh

Legalább 1 Kereskedő Céh hírnév kell, hogy megkapjuk ezt a küldetést. Furvo azt akarja, hogy vigyünk el egy bizonyos csomagot Cathalonba. Ha elérjük a fővárost a játékban, keressük meg a céh helyi székházát és adjuk oda a csomagot Samon Vellernek.


A titkos átjáró (The secret passage)

Küldetést adja: Eras Brakalet
Hírnév: Karga klán

Eras a Tharbakint körülvevő úton található, a város déli oldalán. Odaad egy kulcsot, amivel a város börtönében lévő kaput kinyithatjuk. A bejárat a város dél-keleti részében található. Ha már bent vagyunk, megcsináljuk ezzel párhuzamosan a "Tharbakin tömlöcei" küldetést is, amihez a kulcsot kaptuk. A lényeg, hogy meg kell tisztítanunk a járatokat a csontvázaktól, hogy a lázadók zavartalanul juthassank be a városba.


Tharbakin tömlöcei (The dungeons of Tharbakin)

Küldetést adja: Eras Brakalet

Külön feladatként kapjuk, de úgyis az előzővel együtt kell teljesíteni. Kaptunk ugye egy kulcsot, ezzel az a dolgunk, hogy a tömlöc bejáratát és kijáratát kinyissuk. Ha eljutottunk a járat végébe és felmászunk a kötélen, közvetlenül Erasnál lyukadunk ki. Ő pedig boldog lesz és megjutalmaz minket. :-)

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information