Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
Tharbakin keresztút fogadó PDF Nyomtatás E-mail


Titkos munka (Work withheld)

Küldetést adja: Stork
Hírnév: Giriza

Stork azt akarja, nézzünk utána, miért állnak a munkával az Ásatásoknál keleten. Menjünk, keressük meg az Armin nevű munkást - ő elmond mindent, amit tudnunk kell. Menjünk vissza Storkhoz az aranyunkért.


Árnyak a család fölött (Shadows over the family)

Küldetést adja: Keshi Lono
Hírnév: Giriza

Ahhoz, hogy megkapjuk ezt a küldetést, legalább 1 Giriza hírnévvel bírnunk kell. Keshi egy átlagos feladatot ad nekünk: találjunk meg egy csapat banditát, akik egy törpe ereklye birtokában vannak és szerezzük azt vissza tőlük. Ezt a küldetést érdemes az "Egy rendelkezésre álló eszköz" küldetéssel - amit az Ásatásoknál tudunk felvenni - egy kalap alatt elintézni. Nézzünk utána a megfelelő helyen. Ha visszaszereztük a cuccot, vigyük vissza Keshinek és szedjük be a jutalmunkat.

Tipp: a Gorelinbe való bejutáshoz 2 Giriza pontra van szükségünk, s ezt megszerezhetjük, ha az előző Giriza küldetéseket megcsináljuk.


Az Árnyék követése (Following the shadow)

Küldetést adja: Keshi Lono

Finch (a barlangban bújkáló tolvajok vezetője) azt mondja, találkozhatunk a kapcsolatával Négy Kő falván. A falu Cathalontól északra található. A csókát Sebhelyesnek hívják. Keressük fel, de még ne öljük meg! Ez úgy érhetjük el, hogy szóba állunk vele, de azt feleljük kérdésére: "Semmi, semmi..." Ezzel ez a küldetés meg is oldódik. Már csak vissza kell ugrani Keshihez és leadni a drótot, hogy megvan a bűnös. Qudinarban kapjuk a küldetést, mely szerint orvul gyilkoljuk le őt. De ha most levágjuk, az a küldi ugrik.

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information