Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk

BelépésKi olvas minket

Oldalainkat 409 vendég böngészi
Oktató leírás PDF Nyomtatás E-mail

Az alapokról

Védd meg Gandohart az ork hordák ellenA játék célja, hogy megvédd Gandohar császárt az orkok hullámokban érkező ostromló hordáitól. Ha a Császár túléli a támadásokat, győztél. Ha meghal, vesztettél.
A harcteret pásztázhatod oda-vissza a harctér balra vagy jobbra húzásával. A képernyő tetején néhány hasznos információt láthatsz az aktuális küzdelemről: az éppen bejövő hullámról, a még életben lévő ellenfelekről, a rendelkezésedre álló aranyról és a teljes pontszámodról.
A képernyő elemeiA pontszám a védelmező sereg értéke és a rendelkezésedre álló arany alapján kerül kiszámításra. Bónusz aranyat kapsz minden túlélt támadás után, és ha takarékoskodsz az arannyal, valamint ha életben tartod az egységeket. Azonban minél több arany marad a birtokodban, annál több ork támadásra számíthatsz.
A jobb oldalon három gombot láthatsz, melyek az idő vezérlésre szolgálnak: Szünet, Játék és Gyorsjáték (2× sebességű Játék). Vedd figyelembe, hogy még a Szünet módban is behívhatsz egységeket és irányíthatod őket. A Mac-en/PC-n közvetlen billentyűzet gyorsgombokat is használhatsz a behívásra, irányításra és támadásra, a szóköz billentyűvel navigálhatsz az idő vezérlési módok között, illetve a shift+jobb egérgombbal zoomlohatsz is.


Védelmezők behívása

Behívási pontok és védelmezők kiválasztásaAhhoz, hogy sikerrel járj, be kell hívnod védelmezőket a megadott pozíciókba. A behíváshoz egyszerűen kattints a szabad egység pozícióra és válaszd ki a megidézendő egységet. Két típusú behívási pont van: a normál (kék) és a megerősített (narancssrága). A megerősített behívási pontok +50% erőt és HP bónuszt adnak az egységnek.
Nekromanta harc közbenA játékban a védelmezőknek hat típusa van: Kardforgatók, Íjászok, Nekromanták, Papok, Páncélos lovagok és Tűzmágusok. Minden egység különböző képességekkel bír - pl. a Papok meggyógyítják a közelükben lévő védőket, míg a Nekromanták lelassítják az ellenfeleket és mozgásukat.
A játék elején nem mindegyik típus áll rendelkezésre. Ha egy egység nem elérhető, az ikonja nem jelenik meg a behívási menüben.
A védelmezők behívásához pénzre van szükségedNe feledd, a védelmezők behívása és irányítása némi aranyat emészt fel. A szükséges mennyiség az ikon alatt látható. Ha nincs elég aranyad, hogy behívj egy egységet, az ikon piros színű és átlátszó lesz, amíg össze nem gyűjtöd a megfelelő pénzalapot.
Pénzre pedig az orkok megölésével és a támadásaik túlélésével tehetsz szert - és minél nehezebb legyőzni egy orkot, annál több aranyat kapsz a haláláért.Az egységek irányítása

A védelmezők irányításaCsupán a védelmezők behívása nem elég a győzelemhez. Egy kidolgozott stratégia alapján irányítanod is kell az egységeket: ehhez válaszd ki a védelmeződet és válassz egy elérhető opciót: gyógyítás, teleportálás, elrejtés, fejlesztés vagy eladás.
Egy egység elrejtése/felfedéseHa úgy döntesz, hogy elrejted védelmeződet, láthatatlanná válik az ellenfelek számára, de nem is támadhatsz vele. Az egység egészen addig inaktív marad, míg rá nem kattintasz a Felfedés gombra.
Egy egység felélesztéseAmikor egy védelmező életereje elfogy, egy időre elterül; ezután életereje automatikusan helyreáll. Fel is támaszthatod a kiütött egységet a Felélesztés gombra, majd a felélesztendő védelmezőre kattintva. Vedd figyelembe, hogy a kiütött egység is eladható vagy elrejthető.Támadás

Közvetlen támadási lehetőségekHasználj közvetlen támadást a csata során. Ezt egy ellenség kiválasztásával kivitelezheted, és többször is megismételhető, de használat után némi időre van szükség a visszatöltődéshez. Az ilyen akciók nem igényelnek pénzügyi ráfordítást és erejük növekszik a Gandohar császáron elvégzett minden fejlesztés után.

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information