Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
Néhány szó a játékról PDF Nyomtatás E-mail

A látványos RPG folytatódik! "A repülő erőd kalózai" című kiegészítővel a "Two Worlds II" készítői szeretnék előkészíteni a terepet a sikeres szerepjáték várva várt fejlesztéséhez. 2,5 millió játékot adtak el világszerte, számos díjat nyert és hatalmas rajongói közösségre tett szert, melyek erős érveknek bizonyulnak az Antaloorban tett újabb utazás mellett, ami ezúttal a kalózok sötét világába ragadja el a játékost! A történetben egy olyan kalandba ugorhat fejest a játékos, amely több, mint csodálatos! Vár téged a jó öreg "Two Worlds" hangulat, ami ezúttal egészen más környezetet varázsol köréd. Egzotikus tájak, új ellenségek, új beállítások és új fegyverek - minden rajongóra lenyűgöző meglepetések várnak!

A fejlesztők ismét nagy hangsúlyt fektettek a játékosok visszajelzéseire, sok mindent hozzáadva ezzel a játék élményhez: a villámok és viharok mellett a játékosok tucatnyi új fegyverre, ütközetekre specializált ló páncélokra, teljesen új fajokra, ropogósan új főellenségekre, valamint az átvezető videókban és a párbeszédekben villámgyors új animációkra számíthatnak! "A repülő erőd kalózai" 2011 szeptemberében érkezik meg Antaloorba minden platformra! A kiegészítő egy tartalmas egyedi játékos történetet, illetve több vadi új multiplayer térképet is tartalmaz.


A felfedezők Paradicsoma (hatalmas nyílt világ)

A Repülő erőd kalózainak fantasztikus szigetvilágát kivételesen dús és valósághű növényzet borítja. Idillikus tengerpartok, sötét erdők és nyílt füves térségek alkotják a lenyűgöző világot, melyet a játékos akár gyalogszerrel, akár lovon, de még vitorlás hajóval is bejárhat. A felfedezési lázatokat korlátlanul kiélhetitek a határok nélküli RPG világegyetemnek köszönhetően!


Szemet és fület gyönyörködtető világ (cselekmény dús párbeszédek)

A rendkívül kidolgozott arc textúrák teljesen új játékélményt nyújtanak a párbeszédek közben. A változó hangulat kifejezéseit közelkép mutatja, a dinamikus kamera mozgás pedig felváltva jeleníti meg a karaktereket, s az aláfestő zene gondoskodik arról, hogy mély benyomást tegyen a játékosokban a játék, melyben igazi lelkiismeretre ható kérdések vetődnek fel újra meg újra.


Oscarért kiáltó videók (fantasztikus videó bejátszások)

Az új területek, a fontos karakterek és a rémisztő főellenségek nem csak úgy megjelennek "A repülő erőd kalózaiban", hanem rendes "körítést" is kapnak! Látványos részecske- és fényeffektek hollywoodi hatást keltenek a tökéletesen időzített aláfestő zenékkel és profi videó bejátszásokkal karöltve. Méltó jutalom a számos kihívást jelentő küldetés egyikének megoldásáért!


Kellő mennyiségű felszerelés (nagyszerű új fegyverek)

Új fegyverek tucatjai és - elsőként - számos a lovak számára készült páncélelem gondoskodik a tökéletes felszerelésről, mely elengedhetetlen az Antaloorban való életben maradáshoz. Elsőként persze ott vannak az új számszeríjak! E távolsági fegyver felhúzásához kicsit több idő kell, de súlyos sérüléseket okoz az eltalált ellenfélnek. Buzogányok, kalózkardok és még sok más, igen hasznos fegyver nyújt remek szórakozást a közelharcokban.


Új könyörtelen főellenségek (új szörnyek)

"A repülő erőd kalózai" új etalont állít fel az antaloori főellenségekkel vívott harcokban! Nem csak látványos főellenségekre lehet számítani a játékban, mint mondjuk a baziliszkusz és a kőgólem. Ezeket a lényeket nem lehet puszta erővel legyőzni, de az eszedet is használni kell, ha felül akarsz kerekedni. Például a Gólem nem kel életre, míg nem játszol valamit a hárfádon. Vagy mondjuk kerülnöd kell a baziliszkusz pillantását - különben kővé dermedsz. (Hmm... nem ismerős ez nektek valahonnan? :-) - Ardea)


(A repülő erőd titkai)

A bátor hősök életük nagy kalandját élhetik át Antaloorban! A meglepetésekkel teli történet a legendás repülő erődön való utazásban csúcsosodik ki. Ez a kastély átrepül a szigetcsoport felett és ez jelenti a kaput, mely teljesen új világokba enged bebocsátást. Még ha nyugtalanul is tekintenek az emberi lények a különös épületre, akkor is ez az egyetlen út, melyen eljuthatunk a "Two Worlds II" történet grandiózus befejezéséhez.

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information