Tudatalatti PDF Nyomtatás E-mail

Tudatalatti: Ellentmondó világnézetek


Művészi képek - Pieces of Art

Küldetést adja: Megtalált festmény / Belépés a Galériába

A "Tudatalatti: Ellentmondó világnézetek" küldetés mellett Nanook tudatalattijának ebben a szegmensében két további mellékküldetés vehető fel, melyek közül ez az egyik. Vagy akkor kerül bele küldetésnaplónkba, mikor leveszünk egy festményt a falról valahol, vagy mikor belépünk az új-ashosi Galériába, és észrevesszük, hogy Renoir 3 festménye hiányzik a falról.
Nagy valószínűséggel az első képet mindjárt az előadó terem faláról fogjuk leemelni, ahol Nannok és Veneficus igazgató úr párbeszédének is tanúi leszünk.
A második festmény is az egyetem épületében van, mégpedig Veneficus igazgató úr irodájában az ajtótól jobbra a falon.
Renoir harmadik festményét csak sokára tudjuk megszerezni, amikor Rogdor, a gomba növekedését az állandó hőmérséklettel akarjuk elősegíteni. Ehhez ibolyaszínű tűz elementálokat kell begyűjtenünk a Lángoló kúriából. Küldetésünk utolsó hiányzó festménye ebben a házban lesz, a földszinten, ahol a második lidércet kapjuk el. Kifelé menet a nyitott ajtó mellett jobb oldalon áll egy szekrény, s benne találjuk a képet.
A 3 megtalált festménnyel caplassunk vissza a Galériába, és helyezzük el a képeket a falon. A kerek formájú kép helye egyértelmű, a másik kettőt pedig csak akkor jeleníti meg, ha a jó képet tettük a falra. Ha mind fent van, egy rejtett beugró tárul fel, s az itt álló ládából öt Renoir-féle színezőanyagot vehetünk ki.


Szemet szemért - An Eye for An Eye

Küldetést adja: Szövő

A "Tudatalatti: Ellentmondó világnézetek" küldetés mellett Nanook tudatalattijának ebben a szegmensében két további mellékküldetés vehető fel, melyek közül ez az egyik. Ez a küldetés akkor merül fel, amikor elindulván a Lángoló kúriába két ibolyaszín tűz elementált szerezni, "véletlenül betévedünk" Damai titkos kertjébe, ahol egy hatalmasra megnőtt Óriás galócát rejteget az önző mágusnövendék. (Ennél korábban ez a küldetés nem vehető fel.) Amikor bekolbászolunk az egyetem épülete mellett található kis kertbe - ahová viszont csak jókora kerülővel lehet eljutni - és meglátjuk a termetes növényt, feltámad bennünk a bosszúvágy, amiért olyan gőgösen megtagadta a segítségnyújtást. Megjelenik Szövő és szaftosan ecseteli, milyen módokon végezhetnénk Damaijal. Végül köztes módszerben állapodunk meg: tönkretehetjük a gombáját, nehogy elvegye Nanook elől a dicsőséget.
Szövő javaslata nyomán menjünk vissza az Óriás galóca erdőbe, de a nagy sziklákat megkerülő útelágazásnál most balra folytassuk utunkat. Amikor az ösvény már elkanyarodna kelet felé, térjünk le az útról balra. A mutatott helyen szedjünk össze egy kis penészt, s ezt a kellő pillanatban hozzáérinthetjük Damai gombájához, amitől az egy szempillantás alatt összeaszik majd. Ezt a mozdulatot bármikor megtehetjük, de ha ezt a küldetést sikeresen el akarjuk végezni, akkor még mindenképpen azelőtt kell megtennünk, mielőtt elhívjuk Veneficus igazgató urat Rogdor megtekintésére.
Szóval a penésszel sétáljunk vissza a titkos kertbe és tegyük a gombára. Az valóban rögvest elsatnyul, rá sem lehet már ismerni. Ebben a pillanatban megjelenik Damai és mindjárt minket gyanúsít. Bármit is válaszolunk, akkor is minket fog hibáztatni, tudja, hogy mi voltunk. Ránk támad - úgyhogy nincs mit tenni, meg kell ölnünk. Elégtételt vettünk hát a sértő modora miatt. :-)


Tudatalatti: Családi viszály


Hiénák zárják el az utat - Hyenas blocking the way

Küldetést adja: Szövő

Miközben azon igyekszünk, hogy felmérjük az újabb konfliktus súlyát, és a terepet Nanook tudatalattijának "Családi viszály" részében, kevenc pók barátunk a maga szórakoztatására megidéz nekünk néhány hiénát. Mindezt nem sokkal azután, hogy áttipegtünk az odavarázsolt hídon. Nem tehetünk mást, mint hogy levágjuk azt a négy lélek-hiénát, amelyek ránk rontanak, aztán haladjunk tovább a nem messze megjelenő Szövő felé. Ha végeztünk a hiénákkal, a küldetés - már ha ezt annak lehet nevezni - teljesül.


Szövő, a cselszövő

Küldetést adja: Szövő

Míg Nanook tudatalattijának más részeiben az első találkozáskor simán megelégszik azzal, hogy egyszerűen felkínálja a lehetőségét egy jobb lélek-fegyver elkészítésének, ebben a szegmensben példával óhajtotta szemléltetni, mennyire jól is jöhet egy evilágba való fegyver számunkra, lett légyen az közelharci, távolsági, vagy mágus fegyver. Miután megalkotjuk választott fegyverünket, Szövő ismét elillan, s mi folytathatjuk utunkat Denia kunyhójához.

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information