Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
A fejlesztésekről... PDF Nyomtatás E-mail

  • A DEMONS elnevezésű összetett mágia rendszer egyedi varázslatok létrehozását teszi lehetővé varázskártyák segítségével. A játékos természetesen kombinálhatja a különböző varázskártyákat, ami azt jelenti, hogy így szinte végtelen számú különböző varázslat születhet.
  • A CRAFT technológia egy forradalmian új fémipari rendszert jelent, mely egyedi fegyverek és páncélok készítését teszi lehetővé a játékos számára. A lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen. A tárgyak külseje és minősége különböző "alapanyagok" felhasználásával módosítható, mely anyagok lehetnek például a fém, a fa és a festék. A mágikus tárgyak pedig tovább növelhetik a játékos legkiválóbb műveinek értékét. Minden elkészített darab visszabontható egyes elemeire, melyek később újra felhasználhatók lesznek.
  • A fejlett gazdasági rendszer irányítja az üzletek típusát, a megvásárolható árucikkek mennyiségét és veszi figyelembe a játékos hírnevét az árak kialakításakor. Ez azt jelenti, hogy a játékos igen magas profitot érhet el, ha okosan kezeli a vásárlásait és eladásait.
  • A megvilágítással kapcsolatosa és a fizikai hatások teljesen új szintet értek el, ami a hangulatot illeti. Lámpások lengenek a szélben, vagy sercegő fáklyák fénye folyamatosan kiszámított árnyékokat vetnek - ezek mind beépítésre kerültek a játékba. Ennek eredményeképpen egyedülállóan valósághű megvilágítással találkozhat majd a játékos.
  • Egy mágikus szem segítségével a játékos felfedezheti környezetét. Az úgy nevezett Fürkész egy testetlen szem éteri aurája, mely láthatatlanul és hangtalanul siklik a levegőben a mestere által irányítva. Más opciók, mint például a tűzlabdák szintén teljesen új hatással vannak a játékmenetre és a megcélzott akció-stratégiákra.
  • A kifinomult PAPAK alkímia rendszer lehetővé teszi a játékos számára, hogy speciális italokat készítsen, melyek a hős egy vagy több képességét erősítik meg. Az ital hozzávalója lehet növényi, ásványi vagy állati eredetű, melyeket össze lehet gyűjteni (Antaloorban az Anyatermészetben minden fellelhető), meg lehet venni kereskedőktől, vagy elorozhatók a legyőzött ellenfelektől.
  • A mozgatható tárgyak interaktív fizikája különleges igényt alakít ki a játék során. Ládákat lehet egymásra halmozni, hordókat eldobálni vagy rejtett kapcsolókarokat meghúzni, hogy speciális tárgyakhoz lehessen hozzáférni.
  • A kihívást jelentő mini-játékok különböző helyszíneken változatosságot csempésznek a játékmenetbe magas szintű motivációt garantálva. Ha a játékos például egy zárral találkozik, ügyességi játék veszi kezdetét - ha pedig sürgősen pénzre van szüksége, megkockáztathat egy kis összeget a kockázásban, vagy szerencsét próbálhat a zsebmetszésben!

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information