Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
A játékmenetről... PDF Nyomtatás E-mail

A rugalmasság, kreativitás és csúcsteljesítmény tökéletes harmóniája

A "Two Worlds II" a hamisítatlan hangulat és a káprázatos technológia tökéletes szimbiózisát kínálja. Összetett küldetésrendszer izgalmas főküldetés szállal, mely végigkísér téged Antaloor világában, kiegészítve rengeteg másodlagos küldetéssel, melyeknek mind megvan a maguk háttértörténete. Mindez biztosítja a főküldetést követőknek és a kalandor lelkűeknek, kik az ismeretlen területek felfedezésének veszélyét is örömmel vállalják, hogy a játék megéri majd a ráköltött pénzt. Sőt! A hamisítatlan hangulattal átitatott számos küldetés és videó jelenet feltartóztathatatlanul viszi előre a történetet. A jelenetek mind játékbeli, mind renderelt videó felvételeket is tartalmaznak, melyek beépítésre kerültek az aktuális játékmenetbe.

Teljesen újratervezett MI, Kiegyensúlyozási szabványok, tapasztalt írók, a rugalmas harcrendszer és a mágia egy mesésen intuitív vezérlése garantálnak rendkívüli játékélményt mind a professzionális, mind a műfajban kezdőnek számító RPG játékosok számára. Az NPC-k és más ellenfelek a játékvilágban való viselkedése jelenti a kulcsot a kifinomult viszonyítási pontokhoz az NPC-k és a játék adatok folyamatos összehasonlítása között létrehozott leleményes kapcsolatrendszerben. A játékosnak számos lehetősége van arra, hogy eljusson a kívánt célhoz, mint például a sétálás, futás, rohanás, lovaglás, úszás, hajózás és teleportálás.

Ami pedig a harcot illeti, egy okos és művészi támadási és védekezési rendszer áll rendelkezésre - melyet a Mozgás Érzékelés (Motion Sensing) segítségével valósághűen beépítettek a játékba. Aktív hárítás, különböző támadási taktikák eltérő találati eredménnyel, és az ellenfelek a kiválasztott stratégiára való reakciója gondoskodik róla, hogy minden harc felejthetetlen, egyedi élményt nyújtson. Az átfogó mágia rendszer is hihetetlenül rugalmas a DEMONS technológiának köszönhetően. A játékos egy összetett kártya rendszer segedelmével csaknem annyi varázslatot készíthet, amennyit csak akar a Levegő, a Víz, a Föld, a Tűz és a Sötét Mágia forrásából merítve. Egy hatásos részecske rendszer gondoskodik a varázslatok bámulatos kivitelezési módjáról. Ugyanez vonatkozik az Alkímiára - a PAPAK módszernek hála a játékosok kedvük szerint egyedi italokat főzhetnek növényi, ásványi és állati eredetű hozzávalók széles skálájából válogatva.

A rugalmasság vonatkozik a fegyverek és páncélok tervezési lehetőségeire is. E játékelem technikai alapját az újonnan készített CRAFT eszköz képezi. A rendszernek köszönhetően a játékos csaknem minden tárgyat képes olyan alkotóelemeire szedni, mint az acél, a fa és a bőr. Ezeket az anyagokat aztán felhasználhatja más tárgyak fejlesztésére. A művész lelkű játékosok még festéket is vehetnek és megalkothatják saját egyedi páncéljukat és fegyvereiket. Aztán ott vannak még a mágikus rúnák és varázstárgyak is, melyek beépíthetők a fegyverekbe és a páncélelemekbe. A három testreszabási opció kombinációjával szinte végtelen lehetősége van a játékosnak a felszerelés sajátságos megtervezésére!

És akkor még megemlítenénk a "Two Worlds II"-höz kifejlesztett GRACE motort. A rendkívül rugalmas MoSense rendszerrel karöltve szinte hihetetlen mozgásszabadságot kaptunk a hős járásában, futásában, harcában és a környezetével való érintkezésben. A "Two Worlds II" grafikailag egyedülálló az erős motornak köszönhetően, mely olyan technológiai kiválóságokat kínál, mint a végtelen számú dinamikus fényforrás, a 24 bites HDR utófeldolgozás és a Real Eye Adaptation. A GRACE rendkívüli hatékonysága drasztikusan lecsökkenti a betöltési időt is, fejleszti az általános játék teljesítményt és lehetővé teszi, hogy átlagos hardver követelmények mellett is teljes játékélményt nyújtson.

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information