Two Worlds - magyar rajongói oldal; hírek, leírások, végigjátszások, letöltések, tippek-trükkök, képek, információk
Karakterek PDF Nyomtatás E-mail
klikk a nagyításhoz
Rogdor

Rogdor az Antaloorban megmaradt orkok megkérdőjelezhetetlen vezetője. Nyilvánvalóan nagy harcos; máskülönben el sem jutott volna az ork ranglétrán magas posztjáig. Forgasson akár egy kétkezes kardot, vagy egy hatalmas fejszét, vagy támadjon két egykezes fegyverrel, Rogdor a tökéletes harci gépezet megtestesítője - és ezt a fickót igen nehéz megállítani!
Ennek az orknak van egy másik oldala is, amit talán meglep benneteket... mivel olyan kultúrában nevelkedett, ami teljes mértékben a harcra, erőre és dominanciára épült, Rogdor hisz a tisztességben és az igazságosságban. Nem sokkal azután, hogy a gor gammari harcban - ahol csaknem életét vesztette - megedződött, Rogdor a hős fontos útitársa lesz... mivel az ork tudja, ez az egyetlen módja, hogy elkapja Gandohart és véres bosszút álljon rajta...
 
klikk a nagyításhoz
Dar Pha

A rejtélyes és különösen csinos fél-ork bérgyilkosnő tudja, hogyan lepje meg ellenfeleit, lecsapva az árnyékból, majd kivitelezve a halálos támadást. Dar Phanak nagyon nehéz gyermekkora volt - s ez még mindig kihat az életére. Bár egyelőre nem tudhatunk meg túl sokat a múltjáról, azt azért elmondhatjuk, hogy minden, ami ezzel az elbűvölő harcos amazonnal történt a múltban, ideális anyagnak bizonyulna a legjobb kalandregényhez, melyet valaha olvastál!
Amikor az őt körülvevő csapat feloszlott, Dar Pha kutatni kezdett saját múltja után, s így jutott el végül Rogdorhoz. Ezután egy kis ork társaságban átutazta Antaloort - és bérgyilkosként a Sárkánykirálynő szolgálatába állt. Dar Phanak nem volt túl könnyű a magánélete - egy szörnyű sorscsapás arra kényszerítette őt, hogy fátyollal takarja el arcát... de talán a hős változtathat ezen...
 
klikk a nagyításhoz
Sordahon, a Sötét Nagyúr

Sordahon, akit Antaloor népei rettegve csak a Sötét Nagyúrnak hívnak, hű maradt nevéhez. A legendás Myrmidae vezetőjeként - mely Gandohar császár félelmetes szolgáinak serege - ez a rejtélyes lény a színtiszta gonoszt jelképezi... és ő maga egy tökéletes harci gép. Hatalmas fegyverei mellett, ami általában egy óriási buzogány és egy gigantikus pajzs, Sordahoz keze ügyében van egy tekintélyes mágia arzenál is. Természetesen a sötétebb fajtából való.
Ő Gandohar jobb keze - és ez a borzalmas teremtmény bárkit elpusztít, aki potenciális veszélyt jelenthet Antaloor nemrég önkényesen megválasztott uralkodójára - gyorsan és hatékonyan persze!
 
klikk a nagyításhoz
Gandohar

Antaloor "Építői" uralták a mágia birodalmának hét síkját, parancsoltak minden elementálnak - víznek, szélnek, tűznek és földnek. A mindenható lények békés népe voltak ők, akik jobbá akarták tenni az őket körülvevő világot. Gandohar rájön, hogy Antaloor világának megteremtése után lázadás tört ki, és egy hatalmas polgárháború vette kezdetét, mely az "Építők" civilizációjának csaknem teljes kihalásához vezetett, és maga Antaloor is majdnem belepusztult (olyan hatalmas nyomást gyakoroltak az elementálokra, hogy a világ csaknem szétszakadt).
Azon keveseket, akik szétszóródva megmaradtak, az Árváknak kezdték nevezni. A túlélők közül négyen szövetséget kötöttek, hogy helyrehozzák a károkat, amit az embereik oly óvatlanul okoztak. Feláldozták szabadságukat örök elkötelezettségük zálogaként, hogy uralkodjanak a négy elementálon, s így lettek ők Antaloor négy elementális istene. Az Árvák ősi szövegeinek megfejtése után Gandohar felfedezte a Teremtés ősi mágiáját, mely az elementálok irányításának tudománya volt.
Aziraal, a tűz istenének halála után az elemek egyensúlya megbomlott, így szabad utat engedve az ötödik elemnek, a Rontásnak!
Meglátva a lehetőséget, Gandohar magához ragadta az irányítatlan elem feletti uralmat, és elfoglalta helyét a három megmaradt isten mellett. Egyre több és több erőt merített Aziraal szelleméből, akit csapdába ejtett Kyra, a gyönyörű nő testében, hogy megfékezze a Rontást. De Kyra törékeny emberi teste képtelen tovább elviselni ezt a folyamatos szenvedést. Ám az önhatalmúlag kinevezett császár egy ördögien gonosz tervet eszel ki, hogy irányítása alá vonja Antaloor leghatalmasabb teremtményeit.


Folytatjuk...

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information