Az új Hős PDF Nyomtatás E-mail

Karakter létrehozása

Az egyedi játékos módban az új hős létrehozásakor csupán egy férfi karakter megformázására van lehetőségünk (többjátékos módban női karakter, illetve nem csak ember, hanem más fajok - pl. törp, tünde, ork - is választhatók). Itt megadhatjuk a test magasságát, a végtagok hosszát, de az arcot rendkívüli részletességgel átformálhatjuk (közel 40 opció segítségével), ily módon egy kifejezetten gonosz, vagy akár egy rendkívül jóképű karaktert is megalkothatunk.
Ezen kívül ha valaki nem akar sokat foglalkozni karakterének kidolgozásával, lehetőség van egy a játék által véletlenszerűen "összeállított" karakter generálására.

A karakter létrehozásakor kell megadnunk, hogy milyen nehézségi szinten (könnyű, közepes, nehéz) kívánjuk lejátszani a játékot. Ezen a későbbiekben NEM változtathatunk és ez az opció nem is jelenik meg máshol.

A "Repülő erőd kalózai" kiegészítőben ugyanígy új karaktert is létrehozhatunk, de választhatjuk a "Karakter importálása mentésekből" opciót is!
Új karakter létrehozásakor most kiválaszthatjuk, hogy milyen típusú karakterrel akarunk játszani (harcos, kósza vagy mágus), illetve itt is beállíthatjuk a játék nehézségi szintjét, és megformázhatjuk hősünket. Így a játék indításakor valamennyi felszerelést és pénzt kapunk útravalóul. Fegyvertárunkban megtalálható lesz nagyjából egy 42-es szintű karakterhez illő minden típusú fegyver (természetesen a fegyverek típusa a kiválasztott karakter típusnak megfelelőek lesznek; pl. harcos - kardok, alabárdok, buzogányok). A hős tulajdonságait és képességeit is a kiválasztott "kaszthoz" igazítja a játék, így pl. a harcos karaktereknél magas az életerő és az erő szintje, és gyakorlatilag minden harcos képességet maximálisan ismer, de a pontosság, akaraterő gyenge, és a másik két képességcsoportból semmit sem tud.
Az utóbbi esetben a játék felülvizsgálja az importálandó karaktert és bizonyos esetekben további lehetőségeket kínál. Amennyiben 42-es szint feletti karakterünk volt, akkor kérdés nélkül behozza azt a képernyőre. Ezután még kívánság szerint módosíthatunk a külsején, ha akarunk, de minden tulajdonsága, képessége és magával hozott tárgya megmarad a kiegészítő megkezdésekor!!! Ha viszont a karakterünk nem érte el a 42-es szintet, akkor a játék felhívja erre a figyelmünket és a következő választási lehetőségeket kínálja:

  • Felfejleszthetjük a karakterünket a szükséges szintre: ekkor a játék indítása után a karakterünk 42-es szintű lesz, és korábbi szintjéhez képest megfelelő mennyiségű tulajdonság- és képességpontot kapunk, melyeket igény szerint felhasználhatunk (ha korábban rendelkezésünkre álltak még fel nem használt pontok, akkor ezekhez a plusz pontok hozzáadódnak!).
  • Folytathatjuk a játékot a kiválasztott karakterrel úgy, hogy nem fejlesztjük fel 42-es szintűre. Ekkor a játék indítása után a meglévő karakterünkkel játszhatunk tovább, ámbár hozzá kell tennem, hogy ha 40-es szint alatti karakterrel akarunk játszani, igen csak nehéz dolgunk lesz. :-)
  • Visszaléphetünk az előző képernyőre és létrehozhatunk egy a játék nehézségének megfelelő szintű új karaktert.

Ha elégedettek vagyunk a beállításokkal, kattintsunk az "Elfogad" gombra és máris kezdődhet a játék!

 

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information