Belépés

Ki olvas minket

Oldalainkat 26 vendég böngészi
Two Worlds - Fórum
Fórum
>
Konfiguráció
Konfiguráció - szoftver, hardver stb.

Konfiguráció - szoftver, hardver stb.
Hozzászólás Konfiguráció - szoftver, hardver stb.
írta: Ardea kelt: 2011. július 20., szerda 21:28

Ide írjátok a Two Worldsszel kapcsolatos szoftver és hardver problémákat, megoldásokat, kérdéseket és válaszokat

Ardea

Ardea

Fórum hőse
Fórum hőse
Adminisztrátor

Hsz-ek: 108

Távol Távol

A felhasználó összes hozzászólása

párbeszéd
párbeszéd
írta: lonci kelt: 2012. április 06., péntek 08:08

Sziasztok!

Talán nem jó helyen kérdezem,de hol kell beállítani a játékban
a párbeszéd ablakokat.Az elsővel játszom,magyarítva,de nem tudom ,hogy mit is mondanak a hősömnek.
A választ előre is köszönöm.

Már megtaláltam.JOOBB_SMILEYLAUGHING

lonci

lonci

Zöldfülű
Zöldfülű
Regisztráltak

Hsz-ek: 1

Távol Távol

Probléma.
Hozzászólás Probléma.
írta: Csucskany kelt: 2012. április 10., kedd 14:24

Üdv!Remélhetőleg jó helyre teszem fel a kérdésemet.Nekem megvan eredetiben a TW de egyszerűen nem tudom aktiválni.Elolvastam a teljes leírást de ebből nekem csak az jött le hogy telepítés után fel kellett volna jönnie valamilyen ablaknak amibe be kellett volna írnom a CD kulcsot.Nekem nem jött fel.Előre is köszönöm annak aki részletesen leírja nekem az aktiválás menetét lépésről lépésre.JOOBB_SMILEYSMILE

Csucskany

Csucskany

Zöldfülű
Zöldfülű
Regisztráltak

Hsz-ek: 1

Távol Távol

Re: Konfiguráció - szoftver, hardver stb.
Hozzászólás Re: Konfiguráció - szoftver, hardver stb.
írta: Ardea kelt: 2012. április 11., szerda 06:36

Idézet: Csucskany:Üdv!Remélhetőleg jó helyre teszem fel a kérdésemet.Nekem megvan eredetiben a TW de egyszerűen nem tudom aktiválni.Elolvastam a teljes leírást de ebből nekem csak az jött le hogy telepítés után fel kellett volna jönnie valamilyen ablaknak amibe be kellett volna írnom a CD kulcsot.Nekem nem jött fel.Előre is köszönöm annak aki részletesen leírja nekem az aktiválás menetét lépésről lépésre.JOOBB_SMILEYSMILE

Nagy valószínűséggel azért, mert előtte játszottál egy tört verziójúval. Ilyenkor a legegyszerűbb az, ha az ingyenesen letölthető "RegCleaner" progit elindítod, majd az általa felhozott listából kiválasztod a Two Worldsre vonatkozó reg-bejegyzéseket. Kitörlöd, majd ha ezután elindítod a játékot, akkor már fel kell hozza az aktiválás lehetőségét.

Ardea

Ardea

Fórum hőse
Fórum hőse
Adminisztrátor

Hsz-ek: 108

Távol Távol

Two Worlds - Fórum

Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu

Lap tetejére

Design by Next Level Design
Lizenztyp CC

Módosította: Ardea

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek.

.

EU Cookie Directive Plugin Information