A Divinity2 DKS játékhoz nem tud valaki végigjátszást??? Még külföldi oldalakon sem találtam.
Idézet: kendykendy:A Divinity2 DKS játékhoz nem tud valaki végigjátszást??? Még külföldi oldalakon sem találtam.
De tudok, itt van a gépemen. Komplett végigjátszás, tippekkel, minden titokkal együtt, csak a térképek hiányoznak hozzá, meg az idő, hogy megcsináljam azt a honlapot, ahová fel akartam tenni, meg magát a felrakást.
Mindenesetre itt is kérdezhetsz ezzel kapcsolatban, vagy írhatsz e-mailt/privát üzit is, mert valszeg mindenre tudok válaszolni.
Különösebben nincs mit kérdeznem. Csak ha van rá lehetőség gyorsan át szoktam futni a végigjátszáson hogy nagyából képben legyek. Csak most játszok vele először és pár óráig nem csináltam mást csak beszélgettem meg olvastam a gondolatokat. Annyi tapasztalat adóságom van hogy szerintem a játék végéig nem adom meg.
Dehogyis nem! Ugyanis a gondolatolvasásokból tucatnyi küldetést tudsz felvenni. Sőt! Nagyon sokat CSAK gondolatolvasással tudsz felvenni. De mikor teljesíted, meghozza majd a gyümölcsét. ;)
A venetica játékhoz keresek végigjátszást de nekem csak magyar a megfelelő mert a külföldit úgy fordítja a Google , hogy nem igen lehet értelmezni.
A veneticát én is nyomtam nagyon faja game jöhetne folytatása is.
Ma jelent meg viszont a carmageddon új része az alfa teszte aki nyomta régen annak nagyon be fog jönni ez is, én is megfogom nézni ha elviszi e a gépem mert horror a gépigénye.
Most az age of wonders 3-at játszom nagyon jó játék csak baromi nehéz nagyon oda kell figyelni hogy megnyerjük a pályákat. Hadjáratát kezdtem el.
Kinek hogy tetszik ez az agyon hypolt whatch dogs?
A two worlds 3 majd a most megjelenő raven scry után esedékes.
Sziasztok.Az e3 felhozatalát ki , hogy látja értékeli.Persze nem elfejtve azt a mocskos gondolatot, mit is szeretnénk magyarítva játszani.Előre is köszönöm a hozzászólásokat.
A Witcher 3 játékban a rejtekhelyen pl van 5db valamiből hogy lehet csak 1db valamit ki venni vagy berakni?
Jó év lesz az idei, doom 4-et várom nagyon.
Idézet: kendykendy:A Witcher 3 játékban a rejtekhelyen pl van 5db valamiből hogy lehet csak 1db valamit ki venni vagy berakni?
Öhm... minden bizonnyal már későn válaszolok, de...
Amikor beteszel vmit a ládádba, utána úgy tudsz vmennyit kivenni belőle, hogy kivételkor felajánlja a mennyiség meghatározós ablakot... Bár ez sztem is elég idétlen, mert berakáskor is már fel kellene jönnie.
Nekem akkor sem dob fel semmilyen ablakot. De már kezdek hozzászokni.
Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu
Design by Next Level Design
Lizenztyp CC
Módosította: Ardea