Akkor most már ezt a témát is megnyitottam.
Rögtön első kérdésként felvetném: játszottatok már multiplayert úgy, hogy magyarítás volt fent kettő/több magyar játékosnak?
Ez nagyon érdekelne, mert az első részben a magyarítással játszó játékosoknál legalább az egyiket folyton ledobálta a netről.
Ezt le akartuk tesztelni HeDzsooval, de vhogy sose jött össze, hogy együtt toljuk a neten. Léci írjátok meg, hogy a TWII-nél volt-e ilyen probléma! Fontos lenne!
Köszi
Köszi, de én most munkahelyen dolgozom.
Max. hétvégén tudok felmenni multizni, de jó lenne már, ha vkivel le tudnám tesztelni ezt a dolgot.
Jó munkát akkor:D De jó lenne hétvégén összehozni:D Majd írj pü-t és megbeszéljük!
én szivesen beállok 3. tesztalanynak. :D és akkor egyszerre 3-an mehetnénk. ;)
időpontot tudtok adni, hogy ti mikor mentek?
Közelítő jelleggel: mit szóltok egy szombat délutánhoz? Időpontokat is mondhattok... Én javasolnám a 3 órát.
Remélem, HeDzsoo is csatlakozik hozzánk, mert akkor egyúttal be tudnánk lépni a klánjába!
A három sajna nekem nem jó kicsengetésre kell menjek
nem tudom hányra érek majd haza, de ötnél hamarabb nem hiszem
nekem jó lesz, max 5 percet fogok késni, mert akkor végzek az edzéssel. de mivel 5 precre lakom a pályátol... :D
de szerintem megvárom madj jakobit is. ;)
Legyen akkor inkább 5 óra? Az már jobb?
tovább tartott, mint hittem..most értem haza...ti játszodtatok?
Nem.
Én 5-kor még bőszen potyogtattam a könnyeimet, mert a hagymát aprítottam a vacsorához. Meg sült a hús és főtt a rizs...
Szóval mea klumpa... Remélem azért egy-két emberkének sikerült összejönnie és kipróbálnia ezt a magyarítás dolgot. Vagy ha tegnap nem is, egyszer sikerül - és akkor beszámoltok a dologról...
én fent voltam, de mivel nem találkoztam senkivel, hiába vártam, így leléptem, de majd valamikor bepótoljuk. ;)
igen, jó lenne csak elég nehéz összeegyeztetni
hétvégén jön valaki multizni?
Hát, én most biztosan nem, mert mindkét napra van program. Jövő héten meg elutazunk. Szóval nekem nem sok esélyem van multizásra a közeljövőben.
De ha sikerülne összeröffennetek, léci mindenképpen írjátok meg az "élményeket"! ;-)
Sajna nem jött senki, így elmaradt a multizás.
Laca[HUN] néven megtalálható vagyok. Esetleg aki még szokott multizni beírhatná ide a nevét, hogy könnyebben megtaláljuk egymást. Plusz lehetne egy céhet is alapítani a magyar játékosoknak.
HeDzsooo már csinált egy céhet magyar játékosoknak, csak eddig még nem tudtam belépni, mert 2× jutottam eddig multihoz - és akkor nem találtam, hogy beléphessek.
Egyébként hogy kell belépni egy klánba?
Megkérsz valakit hogy hívjon meg a céhbe. Odamegy hozzád beszédet kezdeményez majd van egy gomb >Meghívás a céhbe
Minden jog fenntartva © 2008 - 2015 2worlds.hu
Design by Next Level Design
Lizenztyp CC
Módosította: Ardea